2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849539 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون سارا جان لطف داری عزیزم درسته سه رخ چپم ورم داره خودمم متوجه تغییرات مثبتش شدم از اول دوست داشتم بینیم طبیعی باشه و مشخص نشه که عمل شده هر چند که الان طرفداران بینی فانتزی و نیمه فانتزی بیشتر از بینی طبیعی هست ممنون از اینکه نظر دادی

یعنی کسی نمیدونه دکتر کلانتر چه مدت بعد ویزیت وقت عمل می دن؟؟؟ بچه های ترمیمی به نظرم امیری زادم تو لیست مطب گردیاتون بزارید.تعریف زیاد شنیدم به شخصه.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
من بالاخره آخر شهریور از دکتر ک ل ا ن ت ر نوبت جراحی ترمیم گرفتم. دیگه از نظر تجربه و سواد و تبحر و ... بالاتر از ایشون کسی رو سراغ ندارم بتونم بهشون اعتماد کنم. اگرچه ایشونم قول بینی خوبی رو بهم ندادن
آقای سروش بنده از نزدیک توی دوست و آشنا انقدر عمل اولی داغون و خراب از دکتر امیرزاد دیدم که حتی برای عمل اولم محاله بخیه هامم دست ایشون بدم! دیدم بینی گوشتی بزرگ رو کوتاه کرده با سوراخای بزرگ برده بالا،اصلا مغز طرف از سوراخاش پیدا بود!
مانلی میم : دکتر کلانتر چه مدت بعد ویزیت وقت عمل دادن بهت؟؟؟ نمونه کارای عمل اولش چه جوری بودن؟ مرسی..
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
مانلی میم : امیری زادو چند نفر خیلی زیاد برای عمل اول برای من که دنبال یه بینی خیلی طبیعی هستم پیشنهادش کرده بودن و خیلی هم می گفتن با تجربس و ترمیماش خوبه.پس بینی هاش خوب نیست امیری زاد می شه بیشتر توضیح بدی؟
سلام سارا جان مثل أین که شما با دکترسجادیان ترمیم کردید راستش من أمروز با هزار ذوق پیششون ویزیت شدم و البته چون می خواستن برن مسافرت با خواهش یه وقت عمل گرفتم ولی خیلی دو دلم ٠ کلن توی دلم رو خالی کرد٠ أولن که گوش به حرفم نمی داد ٠ بعد هم گفت که بینی ات در کل کم کاره اما سر بینی ات گرد و تپل میشه٠ همون چیزی که من دوست ندارم٠الان سر بینی ام کوچیکه ولی پره هام قرینه نیست و بأید قضروف بزاره بعد هم گفت زیاد باریک نمی کنم ٠ بالآی بینی ات هم نمشیه از پیشونی ات فاصله داد٠ اومدم بیرون دادم یه دختر خانمی 5 ماه پیش ترمیم کرده بود به اون هم گفته بود سر بینی ات تپل میشه واتفاقن شده بود، وأصلن هم خوب نبود. بالعکس بینی های عمل اولی داخل مطب عالی بود٠ نمی دونم چه کار کنم، 4 شنبه وقت عمل دارم و تقریبا منصرف شدم، من از سر دماغ بزرگ و تپل متنفرم ،ضمنن ازم أمضا گرفت که سر بینی ات تپل میشه اعتراض نکنی، ممنونم راهنمایی ام کنی عزیزم
من از طریق بستگان دکتر اقدام کردم در واقع وقت اورژانسی گرفتم،ولی ایمیل بزنید عکساتونم اتچ کنین بعد از چهار پنج روز نوبت میدن. اگر ویریت شدین و اوکی بود فک میکنم سه چهار ماه بعد جراحی میشید. در مورد عمل اول که کارشون حرف نداره.من شش نفر رو تز نزدیک بین دوست و فامیل دیدم که بعد از چهار ده پونزده سال بینی حالت طبیعی خودشو حفظ کرده،بصورتشون میاد و تز همه مهمتر از مشکلات تنفسی بعد از عملم اصلا خبری نیست.
حنا 84 کلا عمل بینی همینه .... یه چیزی می دی ه چیزی می گیری البته در بهترین حالت .... به نظر من اگه بینی مشکل خاصی نداره بیخیال شو .... می دونی اونقدر از این موزدای بد خود دکترا دیدن که به زور از ملت رصایت کتبی می گیرن که بعدش دیگه اعتراض نباشه .. چون خودشون هم می دونن که عمل بینی اصلا عمل استانداری برای زیبایی خساب نمیشه ولی نمی تونن از خیر پول بگذزن .... تازه باز دم این دکتر گرم که به آدم میگه چی میشه ..... خیلی از ما بچه های ترمیمی دکترامون به ما قول عالی شدن داده بودن ... اما بینی عملی زیاد حالب نیست به خصوض اگه بخواد زیاد دستکاری بشه که اصلا دیگه .... در صمن سر بینی توپول حوراک بینی گوشی هستش که بینی گوشی ابدا و اصلا نباید عمل بشه ... واسه اینکه بعد عمل میشه فوق گوشی ... مثل یه تیکه دمبه ول میشه وسط صورت و سرش رو دیگه نمیشه به جایی یند کرد .... به نظر من فعلا دست نگه دار و در مورد عمل بینی بیشتر تحقیق کن البته جدای تحقیق دز مورد پیدا کردن دکتر ... البته اگه عمل اولی هستید ... اگم ترمیمی هستید باید دنبال یه دکتر خیلی خیلی با تحربه باشید و اصلا عجله نکنید ... البته به مشکلات بینی ه انتظار شما هم بستگی داره ...