2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست
بهار جان من عمل اول هستم مطب دکتر فرهنگ رفتم کارهاشو دیدم و خوشم اومد و چون سبکش طبیعی هست و به تنفس بسیار اهمیت میده و تنفس رو فدای زیبایی نمیکنه و اینکه بینی هایی که دیدم متناسب با صورت بود ساپورت بعد عملش خوب بود و دکتری نبود که بخواد بازار گرمی بکنه صادق بود تصمیم گرفتم با ایشون عمل کنم من یک بینی شیک و طبیعی قبل عمل خودم دیدم که از کار فرهنگ خوشم اومد مطب محبی علامه کامیابی مجلسی هم رفتم ولی در نهایت از کارهای فرهنگ بیشتر خوشم اومد اقای بی اعصاب من واقعا متاسفم این دکترا سوگند پزشکیشونو خیلی راحت زیر پا میذارن اینطور با اعصاب مردم بازی میکنن من بسیار تعجب کردم که ایشون تمایل به بینی قوسدار اونهم برای اقایون داره بعضیا در ایران فکر میکنند بینی باید داد بزنه عمل شده این یعنی زیبایی در صورتیکه عملی زیبایی محسوب میشه که نتیجه عمل مشخص نباشه نمونه پیوندی کم نیستند متاسفانه دکترای کمی پیدا میشن که دید زیبایی شناسی قوی داشته باشند اما واقعا ناراحت شدم که اینقدر راحت از سر واکرده و گفته همینه که هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در انتظار لطف خدا کاملا درکتون میکنم و از صمیم قلب متاسفم , خود من هم دارمبه خاطر دکتر حمید عارف که روزی هزار بار لعنتش میکنم بهترین روز های عمرم رو با غصه و ناراحتی و استرس خیلی زیاد میگذرونم , باید چیکار کنم به کدوم دکتر واسه ترمیم اعتماد کنم که باز پشیمونتر نشم ....خدایاااااااااا
بهار جان خواهش میکنم عزیزم یک نفر بود که با رزم پا 10 11 سال پیش عمل کرده بود اومده بود برای مشاوره از داخل بینیش چسبندگی پیدا کرده بود مشکل تنفسی پیدا کرده بود و ظاهرش هم خوب نبود دیگه نمیدونم قبولش کرد یا نه

آریایی جان بینیت خداروشکر خوب عمل شده وقتی عکساتو باز میکردم هی میگفتم وا! خب این بینی مگه چشه که این خانم میخواد بره ترمیم کنه!!!!!!!بعد متوجه شدم که گویا فقط جهت پرسیدن نظرات دوستان عکس گذاشتین...خیالم راحت شد!
ممنون ساراجون اما من خىلى نا امىدم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

سلام دوستان آریایى جان مبارک باشه، تو عکسات تغییرات این ٤ ماه که میگى محسوس نیست. من تغییرات کم رو دوست دارم و بینیت فوق طبیعیه به نظرم. یکم جا داره براى بهتر شدن و تا ٢ سال بازم بینى تغییرات جزئى داره. البته قبل عمل هم مشکلى نداشتى! در انتظار .....، پستات خیلى حرفه اى هست و مفصل، متأسفانه نمیرسم همشو بخونم. به هر حال برات آرزوى مؤفقیت و آرامش دارم. مطمئنم با پشتکارى که دارى به هر چى بخواى مى رسى. یکى از خواننده هاى خاموش تاپیک از شهرستان هست و مى خواد بدونه چه طور میتونه از کلانتر وقت بگیره.خودش نمیتونه پست بذاره ولى اینجا رو میخونه. آقا هست ومشکلش مشابه شماست...گفتم از شما که استادى بپرسم لطفاً راهنمایى بفرمایید
baharجان، چه جالب خواهرم با عارف عمل کرده ، درست یادم نیست، فکر کنم٧،٨ سالى بشه. خیلى طبیعى حتى پره ها رو هم خوب جمع نکرد، الان هیچ کى متوجه عملى بودن بینیش نمیشه. از قبل عملش بهتر شده ولى خواهرم دوست داشت شیک تر بشه، هیچ مشکلى هم تو تنفسش نداره! این دکترا چشونه؟
دوستانی که ترمیم کردن برای بار دوم یا چندم نوک بینیه همه سفته ؟ و اگه آره دلیلش پیوند غضرو فه ؟ و تا آخر همینجوری سفت میمونه ؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
اریایی جان من عکسهات را دیدم بدون رودرواسی خیلی تغییرمثبت داشتی ارتفاع نیمرخت هم اصلا زیاد نیست من خودم دوست دارم بینی یه کم ارتفاع داشته باشه فقط و فقط یکی از سه رخهات که فکر کنم همون طرفیه که ورم داره ارتفاعش خیلی کم زیاده به نظر من بینی ات به عنوان یه بینی طبیعی بینی خوبیه مکر اینکه بخوای قرتیش کنی که به نظر من نکن بهت میاد این بین را راحت میشه به عنوان یه بینی که از اول مشکل نداشته و جمع و جور بوده جا زد