2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851528 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال دارم که خیلی برام مهمه. دکتر کلانتر چه مدت حدودا بعد ویزیت وقت عمل می دن؟(من ویزیتم 19 آبانه...)
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
هستس جون من هم مشکل تنفسی دارم هم ظاهر بینیم خیلی بد شده , هم تیغش انحراف داره هم از یه طرف غضروف رو خورده فرو رفته هم سر بینیم خیلی بالاست از نیم رخ کوتاه شده قدش و قوس شدید داره انگار وسط بینیم گود شده پرهای بینیمم یکیشون به یه طرف کشیده تره واز نمای سر بالا هم تیغهی وسط دو سوراخ بینی کاملا کجه
مرمر جان سجادیان دکتر جوونیه یه نسبت و فکر نمی کنم بیشتر از ٥ سال باشه که عمل کنه و ترمیم هم مسلما خیلی کمتر از عمل اول انجام داده من بهش اعتماد کردم ولی به هیجکس توصیه نمی کنم جون من اعتماد کردم اون هم اعتماد کنه هرکس خودش باید ببینه با توجه به مشکلات بینی اش کدوم دکتر میتونه براش مناسب باشه ولی این اشتباهه که با مشکلاتی که اصلا شبیه هم نیست خودمون را محدود کنیم به دو سه تا دکتر به نظر من یه لیست از دکترهایی که کارشون خوبه باوجدان هستند و خرابکار نیستند تهیه کنه بیششون برو ببین جی میکن کسی که به جشم موش ازمایشکاهی نکاه نکنه به بیمارش و در صورتی که توانایی اش را در خودش ببینه قبول کنه عملت کنه هزینه اش هم ٤.٥ ٥ هست فعلا
بچه ها کىا دوبار بىنىشونو عمل کردن الان بار سوم مىخان ترمىم کنن؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مامى بامن در ا تباط باش اطلاعات بهم بدىم کار ماا سخته.من تو عذابم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی