قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
????????????? بچه هایی که با منافی عمل یاترمیم کردن میشه جوابم بدن؟ واسه ترمیم مجدد واسه ایرادای باقی مانده از ترمییم قبل منافی زیر بار میره یانه؟ من این چاله ها و کجی رو میبینم اعصابم خورد میشه
مانی جان نمی دونم بافت بینی جه طوریه که هر نوع جسم خارجی را ممکنه بس بزنه مکر اینکه علم بیشرفت کنه و یه ماده سازکار با بدن درست کنند که فکر کنم به نوه های ما برسه باران جون من هم دوست دارم بینی اش را خوشکله
سارا جان یعنی فقط واسه بینی این مشکل هست !!! یعنی این همه پروتز که واسه چونه و فک و ....... همه جا استفاده میشه رو بدن پس نمی زه و عفونت نمی کنه اما بینی رو !!! میشه بگی پس زدن یعنی چی؟ ... یعنی جذب کردن یا غفونت کردن ...اگه عفونت کردننه آخه این همه واسه جا های دیگه بدن حتی فلز استفاده می کنن ... همین پلاک و پیچ که واسه شکستگی استفاده میشه یا این نیر و ترکشا توی بدن جانبازا ... چرا اینا عفونت نمی کنن اما واسه بینی ممکنه این مشکلات باشه .... بچه ها یادمه ی کسی اینجا مهندسی پزشکی خونه بود ... سارا جان شما نبودید ؟ اونا این چیزا رو باید بهتر بدونن ....
اقا مانی بینی اصلا استخوون نداره ک بخوان استخوون براش پیوند کنن.همش غضروفه.فقط قسمت بالای بینی غضروفه سفت و سخته مثه غضروف دنده و پایینش غضروفه نرمه مثه گوش.....و اینکه چرا از غضروف مصنوعی یا حیوانات استفاده نمیکنن بخاطره اینه ک بدن بیشترین سازگاری رو با اجزای خودش داره.یعنی اگه غضروف از دنده یا گوش خود فرد باشه سازگاری بدن باهاش بیشتره تا غضروف مصنوعی یا حیوان یا شخص دیگه.در مورد فک و چونه استفاده از پروتز کار خوبی نیس مثه بینی ولی بعضیا میزارن.اگرم میبینین پلاتین تو دست یا مهره کمر میزلرن قضیش خیلی فرق میکنه.ولی تا ب امروز بهترین راه همون پیوند از دنده یا گوشه برای بینی
بچه ها در مورد بشارتی ترمیمیاش چرا کم شدند من خیلی امیدوار شدم بعد مامان عسل و عسل...عسل جون اصن نیست چرا ؟؟؟من بینیم مشکلش قوسشه فقط بشارتی گفت عالی میشه ..حرفش قابل اعتماد؟
واقعا با وجود اینکه این که دکترای برای بازیگرا تمام تلاششو میکنن چرا بهنوش عمل نمیکنه عجیبه، دکتر باریک بین)پوست( ترکونده دیگه با وقتای دیر به دیرو کار گرونش. بعضی عکسای روشا ضیغمی انگار نزدیک به عملش بوده ورم داره
سلام به همگی من 88 با حمید عارف عمل کردم زده داغون کرده از هر نظر واسم ...میخوام ترمیم کنم واقعا ارزوی قلبیمه , فقط پیش یه دکتر رفتم تا حالا که بهم تضمین داده 100% مشکل تازه ای واسم پیش نیاد بعدش و 90% هم قول بهتر شدن داده بهم اما به خاطر تجربهی تلخ قبلیم خیلی میترسم اما از طرفی 10تا دکتر هم که برم بازهمین استرس رو دارم چون فقط خدا میدونه چه خواهند کرد این دکتر ها
بچه ها کسی تا به حال با دکتر مسعود بنیادی ویزیت یا جراحی شده ؟ من از توی مجله سبز اسمشون رو دیدم و مصاحبه ها شونو خوندم , لطفا اگر امار بدید ممنون میشم
خیلی از دکتر هارو که معروف هم هستن و من تو تاپیک باهاشون اشنا شدم رو ویزیت نشده خط زدم مثلا دکتر شیروانی ایرادش اینه بی حسی موضعی عمل میکنه بشارتی اخلاقش بگیر نیر داره و زیاد نظر ازت قبول نمیکنه کار خودشو میکنه قیصری نمونه ترمیم زیاد دیده نشده ازش و خیلی گرونه توسلس اشرفی شاکی زیاد داره ظاهرا مجلسی هم کاراش افت دارن و ترمیماش خوب نیست انگار ...و خیلیای دیگه که البته تمام این نظرات رو از طریق بچه ها متوجه شدم البته تو تاپیک قبلی که بسته شد
البته این رو هم اضافه کنم که مکنه کسی با یه دکتر جراحی کنه عالی بشه اما یکی دیگه با همون دکتر عمل کنه اصلا راضی نباشه و همینطور بلعکس...اما حرف من اینه لاقل ادم پیش کسی بره مه لااقل عالی جراحی نکرد واست دیگه نزنه داغون کنه کلا ...والاااااااا لاقل بینی ادم یه بینی بدون ایراد باشه با تنفس خوب نه مثل من که هم تنفسم بدتر از بد شد هم ظاهرش که راجع بهش نگم بهتره....
بچه هااااااااااا من تازه متوجه شدم اون تاپیک چجوری حذف شده و داستان از چه قراره ....الان تو تاپیک تزریق چربی بودم یراجع به بینی حرف شد مدیر تاپیک گفت بسته شده جاسش این هست نکنه اونجا هم باز همین داستلن پیاده شه ببخشآشید اما ادم چطور اعتماد کنه , خود م دیر تزریق کرده پیش دکتر خیلی راضیه نرم بدبخت بشم ....خدااااااااااا 2