2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نونوش جان نرسیده بدستم اما ممنون،بین اسم و فامیلیم دات رو گذاشتی؟
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
سلام بچه ها قرار بود سرم خلوت شد عکس بذارم،چاله های دماغم داره عمیقتر میشه،ولی باز از اولش بهتره،ولی کاش سر عمل بیشتر وقت میذاشت و پیوند بیشتری میزد،هر روز که این چاله هارو میبینم اعصابم خورد میشه
ه نظرم هر کس فقط یه بار فرصت داره که یه عمل موفق داشته باشه و اونم بار اوله،ه سری ایرادا تو عکس معلوم نیس تشخصا نظرم اینه که منافی ارزش این همه هزینه رو نداره و کیفیت کاراش پاییینه،
فروغ جان. این عکس که گذاشتی والا ایرادی نداره. .......باور کن خوبه. تو درست می گی وقتی آدم ترمیم می کنه و بهای زیادی چه روحی چه مالی بابتش می پردازه خیلی توقع داره ولی باور کن همین عکس تو و تغییرات مثبتی که کردی خیلی ها ترغیب می کنه با دکترت عمل کنن.شاید من هنوز ترمیم نکردم اینا رو میگم ولی اینو پذیرفتم که وقتی اولین بار خراب شد از بار دوم نمیشه خیلی انتظار داشت. یعنی همین که 60 درصد بهتر شد جای شکر داره.مال تو که خیلی بهتر شده.چه می شه کرد ما یه بار بد آوردیم و دیگه باید بهتر شدن و نه عالی شدنو قبول کنیم.می گی بعضی ایرادا تو عکس معلوم نیس ولی اینی که قابل دیدن هست به نظر من که خیلی خوبه و شاید همون قضیه ورم هی باعث کم و زیاد شدن گودی بشه.
فروغ منافی که بهترینه بازم کارش عالی نیس تو ببین دیگه بقیه چطورن؟ بهرحال تو انتخاب احسن رو کردی. کار دیگه ای نمی شد بکنی . آدم وقتی کمتر هزینه کنه هی خودشو سرزنش می کنه که کاش بیشتر پول میدادم.تو تحقیق کردی هزینه کردی و نتیجه هم نسبتا خوب بوده.....الان که من هی تو بینی دیگران دقیق می شم می بینم اغلب آدمای بینی های قشنگی ندارن ولی با آیتم های دیگه خیلی عالی بنظر میرسن. و خیلی از اونایی که عمل کردن هم اگه مثل ما فکر می کردن باید حتماترمیم می کردن ولی اصلا بهش فکر هم نمی کنن و صددرصد راضین .پس فکر آدم خیلی مهمه. فروغ تو کار مهمی کردی نتیجه خوبی گرفتی کیفشو ببر. بخاطر یه چیز کوچیک انقدر ناراحت نباش. مگه تو کسیو دیدی ترمیم کنه عالی بشه؟
ماهی جان خیلی مبارکه.استرس که طبیعیه. همه دارن.من فکر نمی کنم غیر از ناشتایی 8 ساعت کار دیگه ای لازم باشه.وسایل راحتی بعد عمل مثل بالشت و سوپ میکس و آب میوه و اینا رو آماده کن. یا شایدم کاری لازمه که من نمی دونم. عینک یخ هم از داروخانه بگیر شنیدم خیلی مفیده.برات آرزوی بهترین ها رو دارم