قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
عسل جان، بینیت واقعاً نسبت به قبل خیلى عالى شده، اون ایرادم راست مى گى داره ولى چیزى نیست که بخواد ناراحتت کنه، ارزش ریسک نداره واقعاً. براى من بعد عمل اول پیش اومد، علامه هم نتونست درستش کنه، تازه بدترم شد چون از تو برآمده شد. تو بینى هاى عملى هم زیاد دیدم این ایرادو،به نظرم به خاطر چیزى که اصلاً تو چشم نیست، خودتو اذیت نکن، عزیزم
بچه ها کسی هست که بعد از عمل اول مشکل کوچکی سوراخای بینی پیدا کرده باشه؟؟؟ من امروز مطب دکتر ک ل ا ن ت ر رفته بودم، گفت بینیت بزرگتر از چیزی که هست میشه،تیغه بینیم میاد بالا یعنی ،گفت سوراخای بینیتو دکتر قبلی کوچک کرده که دیگه درسن بشو نیست و علت مشکل تنفسیتم همینه. گفت همه چیز 50-50 هست و ممکنه پیوند غضروف چند ماه بعد از عمل ریزش کنه که این ریسکم هست. در مجموع نظرش این بود که اگه روی نِروِت نیست عمل نکن.... قیمت هم ۷میلیون گفت. کسی هست اینجا مشکل منو داشته باشه؟
عسل جون منم با یاسی جون موافقم یا بی خیال این ایراد بشو یا اگه واقعا به فکر ترمیمی پیش بشارتی ترمیمش نکن اصلا بی خیال شو از اولش که کلللللللی بهتر شده به فیبر اصلا فکر نکن بیهوده تازه شاید عوارض پوستی هم بیاره
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!