2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست
عسل جان کجایی پس ؟قرار بود ساعت ۱۱عکس بزاری
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا جان ممنونم بابت پاسخ دادن به سوالم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
عسل جان فکر کنم شب سرعت اینترنت پایین میاد
عسل جان ماشااله خودت خیلی خوشگلی اصلا اون ایراد کوچیک نشون نمیده
عسل جان، بینیت واقعاً نسبت به قبل خیلى عالى شده، اون ایرادم راست مى گى داره ولى چیزى نیست که بخواد ناراحتت کنه، ارزش ریسک نداره واقعاً. براى من بعد عمل اول پیش اومد، علامه هم نتونست درستش کنه، تازه بدترم شد چون از تو برآمده شد. تو بینى هاى عملى هم زیاد دیدم این ایرادو،به نظرم به خاطر چیزى که اصلاً تو چشم نیست، خودتو اذیت نکن، عزیزم
بچه ها کسی هست که بعد از عمل اول مشکل کوچکی سوراخای بینی پیدا کرده باشه؟؟؟ من امروز مطب دکتر ک ل ا ن ت ر رفته بودم، گفت بینیت بزرگتر از چیزی که هست میشه،تیغه بینیم میاد بالا یعنی ،گفت سوراخای بینیتو دکتر قبلی کوچک کرده که دیگه درسن بشو نیست و علت مشکل تنفسیتم همینه. گفت همه چیز 50-50 هست و ممکنه پیوند غضروف چند ماه بعد از عمل ریزش کنه که این ریسکم هست. در مجموع نظرش این بود که اگه روی نِروِت نیست عمل نکن.... قیمت هم ۷میلیون گفت. کسی هست اینجا مشکل منو داشته باشه؟
عسل جون منم با یاسی جون موافقم یا بی خیال این ایراد بشو یا اگه واقعا به فکر ترمیمی پیش بشارتی ترمیمش نکن اصلا بی خیال شو از اولش که کلللللللی بهتر شده به فیبر اصلا فکر نکن بیهوده تازه شاید عوارض پوستی هم بیاره
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!