قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سارا جون من واسه یکشنبه پایم ها!...بیا یه تشخیص منقار طوطی هم واسه من بده...مشکوکم به این موضوع...عکسام حجمش بالاست نمی دونم چه طور باید حجمشو کم کنم وگرنه میگذاشتم...
سلام باران جون اوکی بیا بریم باورت نمیشه خیلی استرس دارم که این منقار طوطی لامصب برنکرده خود دکتر که خوشش میاد احساس می کنم از اذیت کردن به من حتی روز عمل که داشتم بیهوش می شدم کفت من هر کاری بتونم می کنم ولی هیج قولی نمی دم بهت بعد قالب را که برداشتم با لبخند میکه مطمئن بودم برطرف میشه بعد دوباره میکه تا یکسال نشده امیدوار نباش که بر نمی کرده در ضمن من فعلا دو تا امبول نوش جان کردم روی دماغم یکی تو ریکاوری یکی هفته بیش یک بتامتازون عضلانی هم شب قبل از برداشتن قالب زدم ولی باز صورتم خیلی ورم داره و یجوریه
http://www.mangooutlet.com/GB/p0/women/clothing/jumpsuits/denim-jumpsuit/?id=81431551_TM&n=1&s=prendas.monos&ident=0__0_1407387665680&ts=1407387665680 این خوشکله به نظرتون؟ ١٧٠ تومن می ارزه؟ این جند روزه mango روزهای اخر حراجشه بعد هر روز جیزهایی که من دنبالشون بودم سایزم نداشت میاره من هم که بی ظرفیت خیلی خرید کردم خدا به دادم برسه هفته دیکه که صورتحسابم را بفرسته