قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
من حدود 10 سال پیش عمل اول کردم. اگه اشتباه نکنم اون موقع رزم پا تو بورس بود.یادمه خیلی تبلیغ می کرد.و انگار گرون می گرفت. من می گم خدایا اگه بینی اینقدر شانسیه.ما یه بار بدشانسی آوردیم دیگه این دفه بخت باهامون یار بشه و خلاص شیم بریم زندگیمونو بکنیم.
مریم جان من هم سال ٨٣ عمل کردم ١٥٠٠ به علاوه ٢٠٠ برای کلینیک دادم زمان خودش خیلی زیاد بود اونموقع همه ٦٠٠ ٧٠٠ می کرفتند دوسال بعدش دوست من با شیروانی عمل کرد ٣ تومن داد
من الان هم مشکل هزینه نداشتم تو این مدت هم کم خرج خرید خارجی و لباس مارک از همین نینی سایت برای خودم و بسرم که یه حواسم از بینی part شه فکر کنم تا دوسال دیکه بسرم خرید کردم
راست میگی دقیقا سال 83 یه عمل متوسط 600 بود.بازم تاییدی بر اینکه همیشه قیمت دلیل بهتری نیست. حالا من خودم همش ناراحت بودم می گفتم کاش بیشتر هزینه میکردم شاید بهتر میشد.
دقیقا مریم جون اون دوست من که با شیروانی عمل کرد اصلا جالب نشد اونموقع نواب صفوی مرحوم ٢٥٠٠ می کرفت من همیشه حسرت می خوردم کاش داشتم با اون عمل می کردم که بعدش تو تابیک های قبلی دیدم اون هم کم ناراضی نداشته
بچه هایی که در مورد یزدانفر سوال کردن دکتر بسیار خوبیه کم ریسکه . برادر من و پسرداییم و 5.6 نفر دیگه تو فامیل باهاش عمل کردن همه عالی شدن و راضی بودن . ولی ترمیمو نمیدونم ولی اگه نتونه بینی رو ترمیم کنه قبول نمیکنه در ضمن اهل تخفیف و چونه هم هستش.
Golarita جان من هم یزدانفر جز کزینه هام بود منتهی اینکه به هیج عنوان بره ها را دست نمی زنه منصرفم کرد جون سوراخهای بینی من متقارن نبود و احتیاج به باز شدن داشت