2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849520 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ارمان من عاشق این قیافم , واقعا خوش سلیقه ای . من برا خودم تابلو کاعنات درست کردم وسط تابلو عکس این دختر چسببوندم که بینیم شکل بینی این دختربشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس بعضی موقعه ها همین خوش سلیقه بودن باعث ظرر به ادم میشه مثلان من خودم بینی به اون خوبیو داشتم میخاستم بهتر ازاین بشه دوباره رفتم روتوش که رو دست همه رو بزنم و هیچ عیبی تو صورتم نباشه که بر عکس شد صورتم پر از عیب شد
از یزد کسی هست ؟در موردجلیلی منش یزد چیزی شنیدین ؟میگن اونم ترمیم میکنه و بینی های نابود شده درست میکنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
منم همینطور , بینیم خوب بود فقط یه خورده کج بود خواستم اون ایراد برطرف کنم حالا پر ایراد شده صورتم . اصلا نازی صورتم از بین رفت . جال اینجاست که همه فکر میکردن قبلا بینیم عملی بود و دوباره عمل کردم . خاک عالم بر سرم
مرسی از همه... آره مونیکا جون...لاغر شدم اما در حد دو سه کیلو...خوبه که معلومه... عکس قبل عملم تو تاپیک قبلی بود...مونیکا جون شما نداریش...خودم الان عکس از بینی قبلی ام که مشخص باشه کامل دم دست ندارم... من بینی ام خودش خوب بوداما در اثر آبله مرغون(اما دکتر میگه در اثر ضربه اینجوری میشه)غضروفش از بین رفته بود...و کلیپسی بود...الان خیلی خوشحالم که حداقل تو عکسها دیگه معلوم نیست کلیپسی بودنش یا حداقل تابلو نیست...قبلا عکسم رو میدیدم حالم گرفته میشد.... آرمان خیلی دختره زیباست...آیسان جان من عکست رو نتونستم ببینم...اما این دختره تمام صورتش عملی است...از ابرو و لب و بینی..چشماشم لنزه آیا؟....کلا زیبا به نظرم نمیاد...اما خوب زشتم نیست..در کل عملها بهش میاد...شانسی است...یکی ممکنه این عملها رو بکنه شبیه هیولا بشه...خوشبحالت که دوستت مثل احسان است..اما زورش که نکرده بودن حتما خوشگلی که انتخابت کرده...اعتماد به نفس داشته باش دختر...
دیگه کاریه که شده من که نا امیدیم فقط برایه گوشامه که میخوان قضروف بردارن همین من مطمعنم منافی منو راضی میکنه من فقط خیالم ازون راحته میرم اتاقه عمل بیهوش میشم و با یه بینی طبیعی و عالی بر میگردم تا حالا 100بار خواب دیدم بشارتی بینیمو خراب میکنه تو خواب بهش میگفتم عیب نداره منافی درستش میکنه
ارمان منم ابان عمل کردم و اگه خدا بخواد به احتمتل زیاد با مناف ابان عمل میکنم . فعلا بیشترین نظرم با مناف ولی میخوام یه سر پیش قیصری برم
لی لی بیت جان تصمیم گرفتی با کدوم دکتر عمل کنی ؟