2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851593 بازدید | 9732 پست
باران جان " یه سوالی داشتم : در صد رضایت شما از بینیه الانتون نسبت به قبل ترمیم هیچ فرقی نکرده؟ حتی 10% یا بیشتر؟؟؟ و اینکه:( ببخشید ) به عمل سوم هم فکر می کنید؟ اینو برای این پرسیدم که . بعضیا که ممکنه از عمل دوم هم نتیجه مطلوبو بدست نیارن و بخوان احیانا و بعضا"و ناچارا" به عمل سوم هم فکر کنن توی این مملکت به کدوم دکتر باید فکر کنن؟ همون 3 تا؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی خانوم باران یادمه اسم چند تا از اون دکتر های تقریبا جا افتاده رو یادم بود و بهتون گفتم، درسته؟ در مورد بالای بینی و پخ شدن و کلفت تر شدنش در مورد من یکی که بحث استخوان سازی مطرح نبوده و نیست! قبلا هم توضیح دادم، شما بینی رو که از زیر نگاه کنید یه 8 فارسی میبینید! شما رو یه کاغذ یه 8 فارسی بنویسید و شروع کنید از نوک اون 8 به سمت پایین چند تا خط افقی بکشید. هرچی از بالا بیاید پایین تر طبیعتا اون خط ها بزرگ تر میشن و در اصل تیغه بینی پخ تر در مورد من چون خیلی رفته عقب و داخل صورتم بینیم این قاعده پخ تر و پخ تر شده
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
من قبل از عمل دوم هرگز فکر نمی کردم به 3 هم برسم...گفتم هر چی بود باهاش میسازم...به خاطر همین هم خیر سرم دکتر کم ریسک انتخاب کردم...ولی حالا....هر روز که بیدار می شم...انگار که یه اتفاق بد افتاده ...هر شب که می خوابم بغض تو گلومه وفقط وفقط به خدا سپردم...نصف شب که بیدار شم فقط نفرین میکنم...اضطرابی به جونم افتاده که از ریسمون سیاه سفیدم می ترسم...متاسفم که بگم ولی اخلاقم نا خود اگاه بد شده سر بچه 2 سالم داد میزنم...وقتی درس می خونم وقتی تلویزیون نگاه میکنم...وقتی آشپزی میکنم...وقتی رانندگی میکنم...وقتی مهمونی میرم...وفتی که میزبانم...وقتی نماز می خوانم....هر لحظه از زندگیم ناراحتم...به هیچ وجه نمی تونم این موضوع را هضم کنم...
باران جون مطمینب بینیت به این بدی شده که میگی گلم؟ نمیشه به جای عمل سوم مثلا با چیز دیگه تغییر دیگه اون رو نامحسوس کنی یا با گریم؟
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
آره....قبل از اینکه اوکی کنم عملم رو رفتم مطب مهاجری ...از شانس بدم هم همسر محترم با ما اومدند...هیچکی تو مطب نبود و عملا شده بود کلینیک لیزر...منم نرفتم ویزیت شم و پولمو پس گرفتم...توراه هم همش مشاجره داشتیم که چقدر میری مطب گردی...همشون مثل همند..توی تهران اینهمه دکتر هست همه رو می خواهی بری...بین اینهای که رفتی یکی را انتخاب کن...ما هم که خل و دیونه حرف های یه از خدا بیخبر رو باور کرده بودیم...گفتیم اوکی با همون عمل می کنیم....
اخه اون روزی یک عکس دیدم با سایه گوشه های یک بینی رو کاملا جمع کرده بود توی صفحه الناز گلرخ ارایشگره، گفتم شاید اونجوری بشه اخه عزیزم الان خیلی وقته از عملت میگذره؟!
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
قبلا هم گفتم " باران جان" نمیتونم بگم درکت میکنم .چون اگه بگم دروغ گفتم.. فقط خوبه که هنوزم امیدتو از دست ندادی....نمیدونم با این چیزایی که آدم میشنوه و میبینه ... انگار باید خودشو به جای عمل دوم برای عمل سوم هم آماده کنه.! شاید............... و یا اینکه قید عمل دومو بزنه که این هم شدنی نیست. آقای در انتظار..." در مورد دکتر کلانتر هرمزی تجزیه تحلیل کردید - در مورد دکتر منافی هم کم , بیش تحلیلی کردید... در مورد دکتر بشارتی هیچ نظری ندارید؟! بلاخره ایشونم جزء دکترای ترمیمیه دیگه.!
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
اقاى لطف خدا دماغ من از رخ صدربرابر از شما نچسبتره اما نگا مىکنم ىاد دماغ خودم مىفتم تحمل ندارم شما که پسرىد من دختر
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

آقای در انتظار تو تاپیک قبلی خیلی گذرا عکساتونو دیدم و لحظه اول یه چیز به نظرم رسید اااا...قبل عملش که بهتر بوده و باور کنید حتی الان که عکساتونو دیدم هیچ بنظر من نمیاد که خیلی فاجعه شده. شما خیییلی ناراحتید. نمی گم اصلا اتفاقی نیفتاده ها. ولی بخدا اصلا اونقدر که فکر می کنید بد نیست. بخصوص از نیم رخ که قوس وحشتناکی نداده. ایشالا دوباره عمل می کنید و نتیجه دلخواه می گیرید. یکی از دوستای من جراحی کرد و خیلی به دکتر تاکید کرد که ظاهر بینیشو عوض نکنه و فقط انحرافو برداره. دکترهم تا تونسته قوس داده و سرشو به طرز زشتی سر بالا کرده و خیلی هم کلیپسی شده. اما دوستم فقط یه بار گفت به دکتر گفتم چرا ظاهر بینیمو عوض کرده اونم گفت فک کردم بیشتر بهت میاد . و دیگه از دوستم گلایه ای نشنیدم. نگذارید این مساله اینقدر آزارتون بده. بخدا خیلی هم بد نیس و درست شدنیه
خانوم مریم : بله معلومه که قبل از عمل خیلی بهتر بوده بینیم، دیگه باید چه جوری میشد تا فاجعه بشه؟ تصویر پرونده پزشکی من قاطی عکسا هست، وقتی قرار بوده بینی کوچیک نشه و شده نصف، وقتی قرار بوده نوک بینی نره بالا و رفته آسمون، وقتی قرار بوده به هیچ عنوان قوس نشه و شده، وقتی تیغه بینی تو صورت فرو رفته، وقتی پره های جمع و جور بینی اینقدر باز شده، وقتی بینی شده عین گل شیپوری بر عکس و بالاش کلی جمع شده و پایینش کلی پهن، وقتی با یه تصور و اطمینان 100 درصد یه پزشک پاتو میذاری تو اتاق عمل و به هوش که میای می بینی نه تنها دقیقا هرچی می خواستی نشده که دقیقا هرچی نمی خواستی شده! وقتی بیست و چند سال از دیدن یه بینی این فرمی رو صورت یکی دیگه هم دلت horrriiii میریخته پایین و زیر لب میگفتی خدا صبرش بده و الان مجبوری همون فرم از بینی رو که تمام عمر ازش متنفر بودی رو رو صورت خودت ببینی، وقتی تمام این وقتی ها اتفاق افتاده چه جوری میشه که فاجعه ای اتفاق نیفتاده باشه؟ اگه بینیم هنوز هم بزرگ بود و فقط یکم کج شده بود یا هرچی و میدونستم با یکم سلیقه و یکم سوهان کاری و باز کم کردن بافت مشکلش حل میشه آروم تر از این بودم ولی حالا که بی خود و بی جهت و به خاطر حماقت یه آدم از خدا بی خبر کلی بافت از بینی من خارج شده و الان باید از اینور و اونور بافت و غضروف وصله پینه بشه و آخرش هم معلوم نیست چی میشه و اولا هر کسی قبول نمی کنه این کارو در ثانی از هرکسی بر نمیاد و گذشته از اون الان میبینم اون روز رو که من بعد از ترمیم حق ناراضی بودن رو ندارم، چرا؟ جون هرچی که بشه اون دکتر بر میگرده میگه نمیشد بهتر از این بشه، از اون بینی چه انتظاری داشتی نکه شما و اگه الان سر این بینی زبونم درازه به خاطر اینه که قبلش فوق العاده بود و کدوم آدم احمقی از تبدیل اون بینی به اینی که الان هست میتونست و میتونه که راضی باشه و صداش در نیاد که من دومیش باشم؟ ولی سر هر چیزی که بعد از ترمیم بشه زبون من کوتاهه، چون خوب میدونم مشکلای بینی الانم چیه و چقدره.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
خانوم بهناز : میدونید کی هیچ بینی ای به ترمیم احتیاج پیدا نمی کنه؟ وقتی قانون نگه حتی پزشک عمومی هم میتونه جراحی بینی انجام بده مادامی که شاکی خصوصی نداشته باشه! و اگه داشت ما میایم بررسی می کنیم و اگه جرمش ثابت شد پروانه طبابتش رو باطل می کنیم! وقتی پزشکای متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و منخصصین جراحی عمومی شهامت اینو پیدا کنن که عنوان خود ساخته و جعلی متخصص جراحی پلاستیک رو از سردر مطب هاشون بردارن و به همون عمل لوزه و غدد لنفاوی بسنده کنن یا نهایتا بنویسن جراح تجربی بینی، یا همون جراح آندوسکوپ یا سر و گردن یا هرچیزی که هستن و باز فقط همون سر و گردن رو عمل کنن نه هرچیزی که یه جوری به سر و گردن وصله! جراح های عمومی هم به همون عمل آپاندیس و چی و چی قانع باشن. زمانی که جراح های ما یاد بگیرن تو یه روز 10 تا 15 تا عمل جراحی سنگین رو تو یه روز و پشت سر هم انجام ندن که اگه از لحاظ جسمی خسته نشن از لحاظ روحی قطعا خسته خواهند شد و نقرات آخر رو به بهنرین شکلی که بعد از 10 تا عمل میتونن عمل خواهند کرد نه به بهترین شکلی که واقعا میتونن! زمانی که طمع پول و ویلاهای آنچنانی و سفر سالی چند بار خارج خفشون نکرده باشه و نخوان تو این گرونی دلار 4 تا آدم بخت برگشته رو قربانی کنن و نه تنها کسی رو که به عمل احتیاج نداره از عمل منصرف نکنن که وقتی خود طرف هم فهمید چه خبره و دمشو گذاشت رو کولش و رفت زنگ بزنن و با هر ترفندی شده با دادن کلی وعده وعید مخ اون شخصو بزنن که الا بلا پاشو بیا من عملت کنم! زمانی که تا دیدیم یکی 4 تا کار خوب داره از 5 تا کار خراب احتمالیش غافل نشیم و نریم بدو بدو باهاش عمل کنیم. زمانی که ترس از اسم و عنوان پزشک بذاریم کنار و در کمال احترام خواسته هامون رو به اون پزشک بگیم قبل از عمل و باهاش اتمام حجت کنیم.