2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851619 بازدید | 9732 پست
بچه‌ها دکتر ابیانه واسه بینی های نیمه گوشتی چطوره ؟ کسی مطبش رفته چیزی میدونه عکسای سایت ش که بد نبود همینطور در مورد کامیابی؟؟؟؟؟؟؟
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
شامانا : در جواب پست شما که نه، در واقع در جهت تایید و تکمیل فرمایشات شما و یه نوع انذار عمومی...
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون باران جونم اتفاقا کامیابی هم مد نظرم بود..میخواستم برم... کاراشونم دیدی؟من هیچ تصور ذهنی از کاراشون ندارم..البته ب غیر شیروانیو خاتمی ک دوستم باهاش عملیده
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
بچه ها سر بینی های ترمیمی دکتر بشارتی چطوریه توروخدا اگه کسی عکس داره یه نمونه از ترمیم بشارتی بزاره یا بهم بگید سر همه بینیارو شبیه مرمر63. گرد و تپل در میاره یا نه؟؟؟ خیلی تو برزخم کمک کنید اخه با دیدن دوسهدتا نمونه ترمیم نمیتونم اعتماد کنم
مونیکا" میتونی بهش ایمیل بزنی شاید جواب داد... مهر سا " اگه عمل اولته برو تاپیک 3 اونجا بهتر راهنماییت میکنن گلم. مهشید" عکسهای مرمر63 و ریحانه رو دیدی؟ اگه مدلاشونو دوس داری خودت هم برو مطبش و با دکتر صحبت کن ببین چی میگه اونجا نمونه هم زیاد میتونی ببینی. به عکسم زیاد اکتفا نکن. نمونه زنده بیشتر کمکت میکنه.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بهاره جون اره مرمر بینیش خیلی خوب شده بود اما بنظرم بینی قبلشم خوب بود ومن بینی داغون خودمو نمیتونم با اون مقایسه کنم ... ریحانه هم که ناراضی بود اما بنظرم بد نبود ولی بینی قبلش مث من نبود اصلا که بخوام مقایسه کنم بینی من سربالاست و کوچک و کلیپسی
مهشید جون " تنها راهت اینه که بری مطبش و با خودش صحبت کنی خودش هم تو کامپیوترش عکسهای ترمیمی بهت نشون میده . و با مریضاشم میتونی صحبت کنی. . باز از بچه های قدیمی و کسایی که با بشارتی ترمیم کردن بپرس اونا هم میتونن راهنماییت کننن. تو برزخ نباش درست میشه.راستی میخوای بینیت چه جوری بشه؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بهار جون اخه من تهران نیستم و چون بشارتی یه بار بیشتر ویزیت نمیکنه میخام نزدیک زپان عملم بیام واسه مشاوره . بینیم باید بزرگ شه و تپل ارتفاعشم زیاد شه تو با بشارت ویزیت شدی؟ مشکل بینی تو چیه عزیزم ؟
مهشید" بینی منم باید یه کم ارتفاع دار و کشیده تر بشه.2 بار باهاش ویزیت شدم با فاصله. دفعه اول رفتم بینیمو رو اون تخت دندانپزیشکیش معاینه کرد و ایراداشو گفت و گفت بینیت غضروف کافی داره. بعد چند تا عکس از تو کامپیوترش نشون داد که همش عکس چند تا پیرزن بود.گفتم چند تا عکس همسن خودم یا بزر گتر از خودم نشون بده. قاطی کرد و گفت همینی که هست. دکتر منم خوب بلدم چیکار کنم. 1 بار دیگه بعد از چندین ماه رفتم ایندفعه فقط سلام و خداحافظی کردم هیچی نگفتم . ولی همون حرفهای قبلیو زد و گفت بینیت بهتر میشه. اما چند باری که برای دیدن نمونه رفتم نمونه های جالبی ندیدم .یعنی من خوشم نیومد اکثرا نوک بینیاش توپیه. ولی خب با چیزایی که تو گفتی یعنی میخوای نوک بینیت تپل بشه و ... ممکنه تو از کاراش خوشت بیاد. حداقل میتونی یه بار بیای تهران و خودت از نزدیک کاراشو ببینی. 1شنبه ها و 3 شنبه ها هم مطب هستش. نگران نباش دوستم درست میشه. راستی از الان گل گاوزبونی چیزی زیاد بخور