قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
کار خوبی میکنی , منم همین اشتباه کردم به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم پیش پزشکی که بعدها فهمیدم کار خراب زیاد داره . البته منم مقصر بودم بدون تحقیق و بدون دیدن نمونه پیشش عمل کردم اخه من بینیم بزرگ نبود و فقط مشکلش کجیش بود واون دکتر نادان هم گفته بود خوب میشه و اصلا کار سختی نیست .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دقیقا درست میگی , جالبه که اصلا ادم درک نمیکنن . میگن به خاطر یه بینی ناراحتی و غصه میخوری . نمیدونم چرا هیچ کسی حاضر نیست خودش جای ادم بزاره ببینه اگه قرار باشه خودش تو اینه ببینه با یه شکل دیگه اونم چی نه قشنگتر از سابق بلکه خودت زشت ببینی . فاجعه است
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من اولین عملم پونزده سال پیش بود که تمام دنیام خراب شداز اون روز تا همین الان دارم زجر میکشم عمل اولمم با دکتر فرهی بود به پیشنهاد مادرم رفتم پیشش اونم تازه کار بود اندازه صد هزار تا عکس بهم نشون داد اون موقع بچه بودمو نمیفهمیدم ولی الان میفهمم که همه اون عکسا از کارای دکترای دیگه که استادش بودن بوده وگرنه دکتری که تازه تخصص گرفته چطور میتونه اینهمه عمل داشه باشه؟!!!!
البته الان که پونزده سال گذشته دیگه باتجربه شده وکاراش تمیز درمیان ولی دایم نفرینش میکنم که منو موش آزمایشگاهیش کرد من شکستگی و انحراف شدید بینی داشتم وگرنه اگر بینیم قوزم داشت نمیرفتم عمل کنم چون بینی قوز دار ولی طبیعی و قرینه از بینی بدون قوز ولی کجو معوج و تابه تا خیلی بهتره
تونیا جان من ترمیمی قبل و بعد از دکتر ندیدم، ولی فکر میکنم این چیزا براش دیگه خیلی پیش پا افتاده باشه، یک مدت باید بری تو مطب بشینی خودت مریضارو ببینی، چیزی که احتمال بهتر شدنش نباشه رو تا جایی که من میدونم عمل نمیکنه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی