2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
سلام دوستان همتون خوبین.راستش من تابیک قبلى بودم اما خوب انکارى تعطیل شده.اومدم یه حالى ببرسم و یکم از خودم بکم.بهمن91بادکتر فرجى جراح بلاستیک عمل بینى داشتم براى اولین بار.راستش بدون هیج تحقیق وبررسى رفتم اونجاو دکترم کفت هفته دیکه بیاعمل.یه بینى کوشتى داشتم که بالاش بهن بودونوکش کرد.باهزینه 3800کیلینیک بویا جراحى شدم که 3ساعت اتاق عمل بودم.بعداز 8روز بازکرد واسم خیلى زیبابود بینیم اما یه دفعه دیدم دوتاجوش روى استخون بالاى بینیم هست که به دکترکفتم اینا جیه؟کفت اى بابا....واى اوناجوش نبود استخون بیرون زده وشکسته بود که کم مونده بود ازبوستمم بیرون بزنه.شروع کردم کریه کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم دکترترسیده وخیس عرق شده. ازاونجایى که من دخترقوى هستم خودموجمع وجورکردم وکفتم الان درست میشه اکه میشه حاضرم دردشوتحمل کنم.دکترم خواست یه کارى کرده باشه دوتاشصتشو روى استخونام کذاشتوفشارداد داشتم بیهوش میشدم و میوفتادم که منشیش کرفتو یه لیوان اب قندداد.جسب وزدو ردم کرد.تاخونه کریه کردم بعد4ماه رفتم مطبش کفتم این بینى فقط بایینش جمع شده بالاش بدترم شده وکلى هم درد میکرد.اونم کفت هفته بعدبیا روتوش.منم دوباره بدون تحقیق رفتم. تواتاق عمل که رفتم دکترفرخى دکترکامیابیوصدا کرد کفت این ججورى شده نمیفهمم اونم کفت شکسته و اصلا درست نکردیو کج زدى صدام کن میام درستش میکنم.خلاصه الان یه بینى خوب دارم 100%که راضى نیستم 80%راضیم.وهمیشه میکم اکه دکترکامیابى نبوداونروز الان بینیم دوباره ازقبل افتضاح تربود.
رستگار جونم عزیزم بینی الناز گلرخ که ایکاش اصلا عکسش ندیده بودم بعد چند سال میبینی خیلی سرش پایین نیومده واسه ما هم همینطوره.بینی منم سرش اونقدی بالا نیس.ولی کلا یه چیز مزخرفیه سرش.چون گنده شده. اینکه گفتی بینیم خیلی بهتر از الانش میشه منظورت از چه نظر بود? رستگار جون ایا تو هم مثل من به ترمیم فکر میکنی?به نظرت من با خودش ترمیم کنم?البته بعد یه سال
ساراسا جون خیلی مبارکت باشه عزیزم.. همون طور ک قبلا بت گفته بودم خیلی طبیعیه و من عاشق مدل کلوملای بینیتم!!منم اینجوری میخوام..:) بینیت هم قبل عمل خوب بوده عزیز..
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
دوستان از نظرایی که دادین ممنونم لی لی پیت جان بله دست میزنم سفته آقای بی اعصاب خوب شما هم عمل میکنی به نتیجه ای که میخوای میرسی، دلیلی نداره اینقدر ناامید باشی شما که دکترت رو پیدا کردی سپاکو جان صفحه قبلش عکس نیمرخمو نگا کن اونجا ایرادش مشخصه، کلا تو عکس از روبرو ایراد بینیم زیاد معلوم نیست، عکس بهتر پیدا کنم میزارم بهناز جان یکی از بچه ها جدیدا رفته میگفت دکتر گفته 7 تومن، شاید کمتر هم بگیره، تا جایی که من میدونم عمل اول و ترمیمش هم قیمتش فرقی نداره پاپیون عزیزم ممنون
در ضمن تبریک می گم بهت در حقیقت عمل بینی همین کاری که دکتر کلانتر داره انجام میده. این مفهوم و انتظاری که تو اکثر نقاط دنیا از عمل بینی انتظار میره که متاسفانه تو این مملکت عمل بینی بد جا افتاده برا همینه که اکثر دکی ها فک میکننن باد هر چی تغیییر بلدن رو دماغ. اعمال کننن یه. وقت دیگران فک نکننن بلد نیستن !!!
به این. میگن یه. دماغ عملی طبیعی. تر و تمیز واقعا. الان. دلم. می خواست اینا همش یه رویا بود چشمامو باز می کردمو می رفتم با یه دکی این. سبکی عمل میکردم حیف ففففف که پشیمونی دیگه. سودی نداره......
دکترم استخوان بالای بینیم را نصف کرده بعد میگه چرا نمی تونی. نفس بکشی !!!!!.....!!!... بخدا توگاوداری این سوالو مطرح می کردم الان جوابمو گرفته بودم. !! مونیکا جان لطفا اسم دکتر منم تو لیست خرابکارای تنفسی بزار. ممنون