2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
لی لی پیت جان میدونم اتفاقی که برای تو و بعضی بچه ها افتاده چقدر سخته، واقعا حرفاتونو میخونم خیلی ناراحت میشم، واقعا از ته دلم دعا میکنم هر چه زودتر یک دکتر خوب مشکل تو و بقیه بچه هارو حل کنه عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سپاکو جان من مازندرانی هستم (بابل ) , شما چی عزیز؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنون ساراسا جون میشه یکم راهنماییم کنی که تو جلسه ویزیت چه چیزایی باید بگم خود دکتر راهنمایی میکنه خودش نظر میده لازم نیس من چیزی بگم؟؟؟ خودش همونجا قیمتم میده یا بعد. و اینکه ایشون غضروف مصنوعی هم مطمئنا استفاده نمیکنه نه؟؟ یه سوال دیگه تو کدوم بیمارستان عمل میکنه؟؟؟ ببخشید وقتت گرفتم من واسه شهریور با ایشون وقت دارم نمیخوام هیچ دکتر دیگه ای هم برم چون میخوام طبیعی باشه و فکر میکنم تو ایران کار دکتر کلانتر از همه بهتره
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
آرمیتا : بله من پیش دکتر های زیادی رفتم تا الان که دکتر منافی هم جزوشون بودن، شاید حرف راست و درست رو دکتر قاضی سعیدی زد که از بینی خودت می تونستی خیلی انتظارا داشته باشی ولی از این بینی دیگه نباید و نمیشه انتظار زیادی داشت، نهایتا یه بینی معمولی، البته هر پزشکی با توجه به میزان توانایی و تجربه خودش به مراجعینش وعده و وعید و قول بهبود میده، اینم هست. خانوم ساراسا : این درسته که من پزشکمو انتخاب کردم ولی بدیش اینه که وقتی ایشون میگن باید 3 سال یا حتی شاید 4 سال صبر کنی معنیش دقیقا اینه که باید همین مدت زمان صبر کنی و اطمینان دارم این قطعا به خیر و صلاح خودمه و یقینا بینیم الان و حتی بعد از 2 سال شرایط عمل ترمیمی رو نداره و دست بهش بخوره میشه بدتر از اینی که هست، ولی به خودم میگم اکه 2 سال پیش اون بینی رو دکتر ک.ه عمل میکرد الان وضعیتم چه چوری بود و این 2 سال چه جوری بهم میگذشت و الان چه جوری گذشته، میگم اون بینی رو میشد با یکم سوهان کاری به بهترین شکل در آورد ولی این بینی درب و داغون رو نه، درسته که سختی کار رو دوش دکتره و ایشون این سختی رو به عهده گرفتن ولی به همون نسبت ریسک عمل هم میره بالا و این قسمتش به من مربوط میشه. رستگار : در مورد تغییرات بینی و مدت زمانش آدم به آدم و بینی به بینی و پوست به پوست فرق میکنه، به اینکه بینیت هم چفدر دستکاری شده باشه خیلی بستگی داره، به روش جراحیت و اینکه عملت باز بوده یا بسته هم بستگی داره، در کل بینیت استخوانی باشه و پوست بینیت نازک و بافت استخوانی و غضروفی بینیت خیلی دستکاری نشده باشه بعد از 9 ماه و نهایتا 1 سال دیگه خیلی محسوس نیست تغییرات بینی و پوست میچسبه به استخوان و غضروف. اگه نه و مثل من بینیت شده باشه نصف و همه جاش دستکاری و سوهان کاری و بیل کاری و کلنگ کاری شده باشه و از شانس بدت پوستت هم ضخیم باشه نتیجه اخلاقیش میشه اینکه بعد از 2 سال فقط 30 درصد یا 40 درصد بالایی طول بینیه که کامل چسبیده به استخوان و هیچوقت ورم نداره نه صبح که از خواب بلند میشی نه ظهر نه شب نه نصفه شب و اون 60 تا 70 درصد بقیه هر چی از صبح به سمت شب میریم ورمش کمتر میشه و درصد قسمت بدون ورم بینیت میره بالا، تو بهترین حالت شاید ساعت 10 و 11 شب به شرطی که شب قبلش بیش تر از 7 ساعت نخوابیده باشی و در طول روز خیلی دراز نکشیده باشی و نمک نخورده باشی و خیلی تو نور خورشید و هوای گرم نبوده باشی و از قضا اون روز رو بی خیالی طی کرده باشی و حرص هم نخورده باشی اون قسمت بدون ورم میرسه به 70 % طول بینی، ولی اینکه کل بینیم رو بدون ورم دیده باشم و ببینم شاید 1 روز یا 2 روز در هفته، نوک بینی هم مال من که هنوز کلی گرد و قلنبست و پر از ورم و یه غضروف قلقلی که دکتر پیوندی لطف کرده گذاشته، خاک بر سرش. هم بینی رو منهدم کرده، هم بانک غضروف بینی رو از بین برده هم اونقدر بخیه و محکم کاری کرده این گندش رو که حد نداره، کلا نوک بینی آخرین قسمتیه که تغییراتش رو خواهی دید. در مورد استرات یا همون پایه غضروفی بینی هم در مورد من از روز اول سفت و مثل سنگ بوده و الان و بعد از 2 سال هم کماکان سفته.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
خیلی خوبه, قرار بزاری ببینیم , پیش کدوم دکتر عمل کردی؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
شپاکو جان تصمیم گرفتی با کدوم دکتر ترمیم کنی ؟
ببخشید سپاکو جان با گوشی میام اکثرا غلط املایی دارم , ببخشید