2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست
1. مونیکا و میترا : یادمه یه روزی روزگاری به من قول دادین با هم اختلاف نداشته باشین و مثل 2 تا خواهر باشین برای هم،البته اختلاف سلیقه و نظر که طبیعتا هست ولی راجع به شخصی یا عکسی بحث کردن و اونم علنی کار خیلی بدیه! مثل مصرف بی رویه! (آقای ایمنی!) جا داره همینجا از همه عزیزان بخوام لامپ های اضافی رو هم خاموش کنن چون چیزی که هست ما تو یه کشور جهان هشتم! داریم زندگی می کنیم و زمستونا گاز نداریم و تابستونا برق! بگذریم... 2. یعنی اگه من نگم کسی اسم دکتر پیوندی رو قرار نیست تو صفحه اول جزو کسایی که ناراضی داره اضافه کنه؟ آیا این کار خوبیست؟! 3. در مورد دکتر ک،خواهش اول من اینه که دوستان فامیلی ایشون رو کامل بگن تا با اون یکی پزشک که دکتر ک خالی هستن و اتفاقا ایشون هم فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی اشتباه گرفته نشن و خدایی نکرده کسی به اشتباه نیفته، زمانی که من بعد از کلی مطب گردی به ایشون رسیدم و عنوان کردم که پزشکی رو برای ترمیم انتخاب کردم ولی بنا به دلایل بسیاری اسم اون پزشک رو مطرح نمی کنم همه دوستان نزدیک و دور و حتی دورتر عنوان کردن این چه کاریه، مگه بخیلی؟ نکنه می خوای اون دکتر رو برای خودت نگه داری و می خوای ماها نریم سراغش و سرش شلوغ نشه و ... و تو انگار از رسالت این تاپیک که کمک کردن به همدیگست خبر نداری و از تو انتظار نداشتیم و ...!!! زمانی که بنا بر همین صحبتا احساس وظیفه کردم ( که 100 البته اشتباه بود این کارم) و اسم ایشون رو مطرح کردم همه گفتن اوووووه، ایشون رو که همه میشناسن و ایشون فلانه و فلانه و همش تو تلویزیون و شبکه خبر و کجا و کجا هست و اونقدر معروفه که پس فردا کسی به خودش جرات نمی ده بیاد بگه تو خواستی واسه فلانی تبلیغ کنی و یا سنگ کسی رو به سینه بزنی و ... و اگه یکی یه روزی چنین حرفی بزنه اعتبار خودش رو برده زیر سوال واسه زدن چنین حرف مسخره و خنده داری و ... که از قضا بعضی از دوستان مدتی بعد چنین حرف به زعم خودشون خنده داری رو زدن ! یه روزی یکی اومد تاپیک و گفت آی فامیلمون گفته بعد از لاهوتی فلانی خرابکار ترین جراح بینیه و بیش تر از همه شاکی داره و ... که من خدمت اون دوستمون عرض کردم فلانی، کجای کاری که دکتر فلانی حتی از مجید لاهوتی هم خرابکار تره و بیشتر از اون هم شاکی داره و اصلا تو خرابکارا اولا ایشونه بعد دکتر لاهوتی!!! که نکنه از رو بره ایشون و بار ها هم من و بقیه دوستان به خاطر گفتن اون جمله که اولا بعدا معلوم شد فامیلشون نگفته بوده و دکتر اون شخص چنین حرفی زده بوده و در ثانی چون انصافا جوک سال بود کلی خندیدندیم و بعد از مدت ها شاد شدندیم و ... و برای بار هزار و نمی دونم چندمین باره که دارم تکرار مکررات می کنم که من تو این دو ساله هیچ پزشکی رو به هیچ دوستی توصیه نکردم و نمی کنم، حتی پزشکی رو که خودم انتخاب کردم رو به هیچ عنوان و به هیچ وجه من الوجوه به هیچ خواننده روشن و خاموش و نیم سوز و ... پیشنهاد نکرده و نمی کنم و حداقل پیش وجدان خودم آسوده ام ازخدایی نکرده تبعات احتمالی این کار. و باز مو در آورد زبونم از بس گفتم بهترین پزشک برای هر کس پزشکیه که خود اون شخص بعد از کلی تحقیق و بررسی و دیدن نمونه عمل اولی و ترمیمی به میزان لازم و در مطب اون پزشک و باز به شرط اینکه چند ماه از عمل یا ترمیم اون مراجعین گذشته باشه و ... بهش رسیده باشه و انتخابش کرده باشه و نه با توصیه و سفارش کسی که بگه دختر دختر عموی مامانم با فلانی عمل کرده من که ندیدمش ولی شنیدم خوب شده!!!! یا با دیدن 4 تا عکس! یا از روی این تاپیک که اصلا و ابدا! اینجا فقط واسه این خوبه که ببینید پیش کی نباید برین نه اینکه پیش کی باید برین!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
ریحانه جون.....با تمام وجود درکت میکنم....منم اکثر مشکلات تو را دارم....امیدوارم که خدا خودش بهممون صبر بده.... من که هر وقت مخصوصا تازگی ها که داره عیب وایرادا بیشتر خودشون را نشان میده... فقط می گم...خدا بدترین رو به سرش بیاره که اینطوری به خاطر یه پورسانت با زندگی ما بازی کرد...خانم زرنگ مطمین باش که بزودی نتیجشو میبینی...من به عدالت خدا ایمان دارم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به همه کسایی که می خواهند عمل کنند پیشنهاد می کنم که اگر ترمیمی یا عمل اولی زیر6 ماه دیدید اصلا توجه نکنید....و از بقیه هم عکس قبلشون را بخواهید ....از پورسانت بگیران داخل مطب هم غافل نشین...
الان دیگه همه یا حداقل همه ما ترمیما یا کسایی که از عمل اولشون نتیجه مطلوب و دلخواه نگرفتن خوب می دونیم که عمل بینی یه ریسک بزرگه و به گفته ی اون پزشکایی که با شرافت زندگی می کنن و قبل از عمل تمام موارد و خطرات احتمالی رو به مراجعه کننده خودشون گوشزد میکنن و نه یکی مثل دکتر علی اصغر پیوندی بی شرف که اول پرتت میکنه تو اتاق عمل بعد میگه عمل بینی همینه و پیش میاد و ...! هیچ پزشکی تو ایران و حتی خارج از ایران نیست که تو عمل اولش کار خراب نداشته باشه و یا اساسا چنین ادعایی داشته باشه که من کار خراب ندارم! (البته به جز دکتر پیوندی که می گفت من 20 ساله دارم جراحی میکنم و تا الان حتی 1 مورد ناراضی نداشتم و شما اولیش هستی و 5 دقیقه بعد گفت عمل بینی همینه و پیش میاد و فقط شما نبودی و خیلی از بیمارای من بودن که خراب شده بینیاشون و حتی به من فحش دادن و تو گوش من هم زدن!) حتی همون دکتر ک که من انتخاب کردم بهم گفت جراحی بینی از اونجایی که جراحی یه عضو زندست و به بافت فیزیولوژیک شخص هم بستگی داره به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست و ... و اینکه خود ایشون هم داشتن مواردی که به عمل دوم و ترمیم کشیده، فقط میمونه درصد عمل هایی که به عمل دوم و روتوش و عمل ترمیمی سبک یا سنگین احتیاج پیدا می کنه که می گن تو ایران 5 % هست که دروغ محظه به نظر من! و 25 % و یک نفر از هر 4 نفر درصد قابل قبول تریه شاید یه روزی علم اونقدر پیشرفت کنه که ربات ها و کامپیوتر ها پروسه جراحی بینی رو از صفر تا صد انجام بدن و درصد خطا و ریسک این عمل ها بیاد پایین که خب ما تا اون موقع زنده نیستیم طبیعتا! پس باید کمی هم واقع بین باشیم و تصور نکنیم پزشکی که به هیچ عنوان کار خراب نداره وجود خارجی داره، کاری که از ما بر میاد اینه که بگردیم دنبال پزشکی که تعداد کار های خرابش نسبت به کار های خراب سایر پزشک ها کمتره و ما با عمل با اون پزشک ریسک کمتری رو به جون بخریم، فقط همین.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
در مورد دکتر قیصری کسی چیزی میدونه و همنطور امیری زاز
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
عمل بینی یعنی : 1. میشی یه نفر دیگه، یه کسی که باهاش غریبه ای، که حتی اگه این تغییره در جهت بهبود بوده باشه دیگه اونی نیستی که 20 سال 30 سال باهاش بزرگ شدی، خودتو اونجوری شناختی و باور کردی، یه جورایی قانون اینرسی که در برابر هر تغییری مقاومت میکنه و میخواد به شرایط اولیه بازگردونده اون جسم و شیئ و محیط و قیافه رو!!! وای به روزی که این تغییره در جهت بهبود نبوده باشه، خدا بهمون صبر بده. 2. عملی که وقتی به هوش میای گیجی، گنگی و امیدوار به اینکه خوب شده باشه، تو یک هفته 10 روز بعد از عمل که تامپون تو بینیته و مجبوری از دهن نفس بکشی و سطح زبونت مثل کویر لوت خشک میشه و آب دیگه روش سر نمی خوره و میپره و داری خفه میشی از زور این خشک بودن پشیمون میشی که این چه کاری بود کردم و چقدر سخته و ... و فقط می تونی به خودت امیدواری بدی که به نتیجه عمل بیارزه این همه سختی. 3. میری تو مطب و دکترت قالب گچی رو از رو بینیت بر میداره و یه آدم کبود و سبز و پر از ورم با یه بینی وحشتناک رو تو آیینه میبینی که به هیچ عنوان کوچکترین شباهتی به تو نداره، خشکت میزنه، پاهات طاقت وزن بدنتو نداره، و داستان آیینه از اون روز شروع میشه! 4. چسب میزنی و امید دادن دکترت شروع میشه که اینا ورمه و فلانه و فلانه و 3 ماه دیگه خوب میشه و چی میشه و چی، اگه شانس آورده باشی و بینیت خوب عمل شده باشه و استخوانی هم بوده باشه و پوستت نازک آره ، بعد از 3 ماه خیلی بهتر میشه ولی حالا حالا ها زوده واسه قضاوت و بهت وعده 6 ماه رو میدن که باز در موارد عادی و در مورد اونایی که خوب عمل شدن و بخت باهاشون یار بوده معیار نسبتا خوبیه این 6 ماه و شاید خیلی چیزا بعد از ماه 6 خودشو نشون میده، ولی امان از روزی که شانس نیاورده باشی. 5. اونایی که شانس آوردن که هیچی، مبارکشون باشه، نوش جونشون،ولی واسه اونایی که شانس نیاوردن، صبح به صبح که از خواب بلند میشی یادت میاد چه اتفاقی برات افتاده و شوکه میشی، چند تا 6 ماه دیگه میاد و میشه 2 سال و می بینی به آیینه مشتاقی و از آیینه فراری، 1000 بار در روز خودتو تو آیینه می بینی که ای خدا چی میشه امروز بهتر شده باشه و اندازه دیروز، اندازه 1 ساعت پیش بد نباشه و بد به نظر نیاد، هر بار نا امید میشی و به خودت میگی، عیب نداره این نبوده و قرار هم نیست این بمونه، درست میشه! 6. باز در مورد اونایی که شانس نیاوردیم، دختر باشی یا پسر عکسا همش میشه 3 رخ،همه میدونن چرا، حالت چشمات عوض میشه، خنده از رو لبات و چشماتو از چهرت میره و انگار گرد غم پاشیدن رو صورتت، پسر باشی ته ریش از صورتت نمیره کنار، نه اینکه بهت میاد و دختر کشه و اینا، واسه اینه که عیب و ایراد بینیتو کمتر نشون میده، واسه اینه که می ترسی بری صورتتو اصلاح کنی، که 6 تیغ کنی و عیب و ایرادای بینی بیش تر به چشم بیاد. 7. و اینکه اگه بازم شانس نیاورده باشی تا روزی که دوباره بخوای واسه ترمیم و روز از نو روزی از نوی دیگه، زندگی نمی کنی شاید و فقط هر جوری شده میخوای روزت رو شب کنی و شبت رو روز، که فقط بگذره و نزدیک تر بشی به روزی که بخوای یه بار دیگه شانست رو امتحان کنی. 8. اونایی که عمل نکردین و مشغول تحقیق که عمل بکنم یا نه، نکنید، اگه بینیتون عیب و ایراد فاحش نداره و تو ذوق نمیزنه نکنید اینکارو، اگه نمره بینیتون از 20 هست 15 و 16 و17 و میخواید بشه 18 و 19 و20 نکنید، طمع نکنید و قدر بدونید همونی که هست که ممکنه خدایی نکرده بشه 10 و9 و8 و حسرت همونی که بود رو بخورید، ممکنه و حتما دلتون بار ها و بارها برای خودتون تنگ میشه، بیش تر از اونی که بتونین تصورشو بکنید، تازه در صورتی که بهتر از قبل شده باشین و باز امان از روزی که این تغییرات در جهت بهبود نبوده باشه! 9. اینکه تو دوست و فامیل اونایی که عمل کردن سعی میکنن شما رو از عمل کردن پشیمون و منصرف کنن به خاطر این نیست که اونا حسودیشون میشه و میخوان شما هم خوشکل نشین و فقط خودشون بینی عملی باشن و ...، به خاطر اینه که میدونن عمل بینی تا چه حد می تونه مشکل ساز باشه و با روال عادی زندگی یه نفر چه ها که بکنه 10. اونایی که یه بار و دو بار و حتی بیش تر عمل کردیم و نتیجه نگرفتیم، این پایان راه نیست، هرچقدر که بد باشه بینیامون باز راه برگشتی وجود داره، واسه اونایی که تصادف میکنن و کل بینیشون میره با غضروف این ور و اونور و با پوست اینجا و اونجا دوباره بینی میسازن، پس برای ما هم حتما میشه کاری کرد، و می رسیم به این جمله که هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند، دیدین که شاید من هم همون حالی رو دارم که ممکنه شما داشته باشین ولی به قول همون جمله هه! اگه یه روزی روزگار تورو تو شرایط سخت قرار داد نگین چرا من، بگین نشونت میدم! جمله های تکراری و شعاری ولی امید بخش و انسان به امید زندست
آقای در انتظار لطف خدا جملههاتونو با تک تک سلولام درک میکنم و بیچاره خوانواده ایی که عضو شر و شورش خودت باشی و بعد عملت لال شیو اون خونه ماتم کده میشه واقعا دلم میسوزه ،که بخدا اگه اون دکتررا اگه چایچیان پول میخواست دو برابرش میدادیم اما تو اوج جوونی این داستانمون نمیشد از آرزوهامون جدا موندیم تو خاطرات گذشته جا موندیم....
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
امیری زاد یادمه مژی یه چیزایی میگفت که انگار جالب نیست بازم دقیق نمیدونم کاش خبر میدادی که داری میای هستس
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
اره بودم ولی برگشتم , یه روز مطب بشارتی بودم اصلا از ترمیمیاش خوشم نیومد , بشارتی از لیستم حذف کردم , فعلا رو منافی و قیصری و امیری زاد دارم فکر میکنم ,.در مورد قیصری چی , چیزی نشنیدی؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
وای عمل اولای بشارتی داغونن , یه دختره دیدم ۱۰ ماه پیش عملیده بود افتضاح بود
هستس جان من پیش قیصری ویزیت شدم برام یه رادیولوژی با سبک خودش نوشته بود که رفتم بیمارستان لاله انجام دادم. هفته پیش دکتر نبود . امروز زنگ زدم گفت دوشنبه بیا . من خیلی عمل اولی ازش دیدم که خوب و طبیعی بودن ولی ترمیمی ندیدم