2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست
من ازش خوشم امد , اول این که اصرار داشت پیش دکتر خودم برم گفت چرا الکی هزینه کنی , دکترتم میتونه , گفت من که از پول گرفتن بدم نمیاد , باید مریض باشه , گفت بینیت راحت میتونم درست کننم اگه نخواستی با دکترت ترمیم کنی من برات انجام میدم . گفت هزینه هم ازت کمتر میگیرم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مورد ترمیمی دیدم تو مطبش اون مشکل مادرزادی داشت البته ۱۵,روزه بود فعلا خوب بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اره عزیزم , به احتمال زیاد اواخر مرداد , قراره مطب قیصری تماس بگیرم اگه دوشنبه قبل فطر هستن بیام که یه سر مطب قیصری هم برم
خدایا شب قدره، یه چیز و اون اینکه تمام دعاهای خیر و خوب و تمام نفرین های بر حق و به حق براورده بشه به حق عظمت همین شب و تو از همه چیز اگاهی، هرکسی یه جوری گرفتاره و درد و مصیبت خودشو بدتر و بزرگتر از مال بقیه می دونه، الهی به حق علی گره از کار همه و حداقل اونایی که در اولویت هستن باز بشه تو این شبا، خدایا تو که بخیل نیستی و سخی هستی تا می تونی خوب کن حال بنده هاییتو که حالشون خوب نیست، که شاید اونقدری که باید خوب نیستن ولی جز تو کسی رو ندارن، خدایا هیچ کسی رو هیچ خانواده ای رو با سلامتی امتحان نکن و اگه کردی صبرشم خودت بده بهشون، حالا یا قبلش، یا در حینش یا بعدش! خدایا .......... اینجاهاش دیگه خصوصی بود!!! و اینکه خدایا حواست باشه بهمون و این یک سال پیش رو رو برامون بهتر و راحت تر از اونی بنویس که خودمون بتونیم تصورش رو بکنیم، خدایا این غم و غصه و شوک و بهت و رنج و عذابی که ما و خانواده هامون تحمل کردیم و می کنیم رو به جسم و جون و روح و روان مسببینش که مشتی ادم بی سواد و ناتوان و تاجر مسلک هستن که بوی پول مستشون کرده و طمع پول خفشون و با علم به میزان توانایی خودشون کاری فراتر از اون رو بر عهده میگیرن بنداز به حق عدالتت که یه بار دیگه به ما و اونا یاداوری بشه اینکه دنیا دار مکافاته فقط یه جمله الکی و امید بخش و قصار و مختص داستان ها و فیلم ها نیست. به حق با ابروترین بنده ی خدا امیدوارم تو هر ٢ دنیا خوار و ذلیل و بی ابرو بشی دکتر پیوندی.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
من از امیری زاد پرسیدم گفت بشارتی شاگرد من بود و البته شاگرد زرنگی بود الان اونم کار ترمیم انجام میده
واقعا؟ اخه من 1 بار پیشش ویزیت شدم و از ترس متوجه تنفس و اینا نشدم