2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست
مریممم جون تو رفتی مطب منافی تازگیا میشه از ترمیمیاش بگی دوستم
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی ممنون از دوستانی که ادرس سایتو برام با پیام خصوصی میفرستن راستش من ادرسو داشتم ولی حرفی برا گفتن نداشتم برا همین اینجا نمیومدم .منم دیگه دارم با این تقدیر کوفتیم میسازم انقدر از بینیم نالیدم که خدا دردی بهم داد که دماغ یادم بره.امروزم برا اخرین بار میرم مطب منافی که اگه شد یه کورتن دیگه برام بزنه اگه هم نشد دیگه پروندشو برا همیشه تو ذهنو دلم ببندم.قسمت منم این بوده دیگه.تقدیرمو همیشه با نادونیم خودم رقم زدم. قربان همگی.....
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
reyhane عزیز ممنون که وقت گذاشتی و اینهمه تجربیاتتو در اختیار بقیه گذاشتی. از ته دلم امیدوارم بینیت بهتر بشه و از نارضایتیت کم بشه. به این فکر کن که شاید خیلی تغییر کنی و بهتر بشی.من خودم یجوریم که مثلا یه کار ساده ای که می خوام انجام بدم میرم سراغ بهترین و متخصص ترین . حالا بقیه واسه همون کار پیش یه دکتر ساده رفتن و خوب شدن. اما من بهترینو انتخاب کردم و لی یه نتیجه ی معمولی می گیرم. یعنی اینقدر بدشانسم من تو دکتر. می فهمم خیلی ناراحت کننده است اینهمه گشتی و تحقیق کردی. من از بشارتی هیچی نمی دونم چون اصلا به هیچ دکتر خانمی تو هیچ زمینه ای فکر نمی کنم ولی اینجا و تو مطب سامی ازش تعریف شنیدم. و باورم نمیشه اینقدر خراب کاری کرده باشه.از خدا می خوام بهترین ها برات پیش بیاد.
ریحانه جون مرسی که عین واقعیت رو گفتی،امیدوارم که خدا بهت آرامش بده که چقققد عذاب کشیدی و میکشیی برات از خدا آرامش میخوام میدونم که شاید همش با خودت بگی این حقت نیست و نبوده اما امیدوارم که هر روز بهتر بشی
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
دوستانی که در مورد منافی پرسیدن: چند تا ترمیمی دیدم که دوتاشون بار چهارمشون بود عمل کرده بودن. خیییییییلی هم از دکتر راضی بودن ولی خوب تو چسب بود. یکیشیون قوس زیادی داشته و دکتر براش پر کرده بود ولی راستش حتی یه کم برجسته هم بود زیر چسب شایدم ورم بوده و بعدا بخوابه. یکی سه بار قبلا عمل کرده بود و بینیش عفونت کرده بود و تیغه از بین رفته بود و سیاه شده بود منافی براش تیغه درست کرده بود و بعد چون پوستش کشیده شده بود چند دفعه هم هی رو پوستش کار کرده بود و پیوند زده بود و خلاصه الان در حد خیلی راضی کننده ای خوب شده بود. یکی بود ترمیمی که عمل هم با خود دکتر بوده. گفت قبلا هم بینیم خوب بوده اما مدلشو دوس نداشتم دوباره عمل کردم و راضی بود. یکی هم بود که یه بار عمل کرده بود بعد یک ماه ونیم اومده بود و بینیش هنوز قوز داشت!! و دکتر هم قبول کرده بود و دوباره می خواست عمل کنه. خلاصه همونطور که فروغ گفت منم به این نتیجه رسیدم که منافی بینی های داغون رو زنده می کنه ولی اینکه بخواهید علاوه بر ترمیم یه بینی شیک و ناز هم داشته باشید اونو واقعا نمی دونم .........
ریحانه جان خیلی متاسف و ناراحت شدم اول از همه انقدر نا امید نباش شاید واقعا هم اینکه میکی سر بینی ات شبیه tup هست برای ورم باشه اون زائده های داخل بینی را من هم دارم تو اون قسمت به اصطلاح خودشون غضروفها افتاده مثلا در مورد خود من جون بینی ام بوست ضخمیمی داره و سابورت مناسب هم نداشته وزن بوست بینی باعث شده غضروف ها از داخل بیافتند و زائده ایجاد کنند در مورد خود من متاسفانه بهتر شد خیلی کم ولی نرفت یه خورده به خودت فرصت بده شاید بهتر شد اخه من نمی فهمم جرا دکتری که مسلما مهارتش را داره کم میزاره تو کارش خدا به داد همه مون برسه
ریحانه جون این حقت هست که نارضایتی ات را بیان کنی همونطور که کسی که راضی هست این حق را داره که بکه کاش باز هم بیایی و ما را در جریان بزاری شاید به مرور خیلی از ایرادهاش برطرف شه حالا نمی کم یه بینی برفکت ولی یه بینی قابل قبول شه
امیلیا جان منم دوشنبه مطب سامی بودم . و براتون گفتم که ترمیمی ندیدم. اما تو اتاق دکتر خودش نشونم داد. ازشون قبل و بعد فیلم گرفته بود و چندتاشون هم بودند به بخت برگشته ها مثل من بودن و با دکتر من عمل اول داشتن که سامی براشون ترمیم کرده بود و خدایی خیلی خوب بودن. ولی خوب نمونه زنده ندیدم. عمل اولاشم که سر سال اومده بودن در حد خدا از دکتر تعریف می کردن ولی خوب ما کجا و عمل اولیا کجا؟من اکثر مدلای عمل اولشو دوس داشتم به غیر یکی که خیلی قوس داشت.شایدم خودش خواسته.خلاصه از ترمیم ش چیز ی دستگیرم نشد بغیر از اونایی که تو کامپیوترش دیدم و حسابی خرابکاری های دکتر قبلی رو رفع و رجوع کرده بود. بنظر من که عالی بود اما خودش می گفت بهتر شدن..... بچه ها بیایین دیگه تو این تاپیک دکتری رو از عرش به فرش و بالعکس پرتاب نکنیم . و واقعیت ها و نتیجه گیری هامونو بگیم. چون همین حرفای ما ممکنه برای خیلی ها مبنای تصمیم گیری باشه. در نهایت اینکه هر کس باید خودش کارای دکترشو ببینه و به این تاپیک اعتماد کامل نکنه چون سلیقه ها خیییییییلی باهم متفاوته. مثلا من تو مطب سامی غرق بینی دوتا خواهرشده بودم و هی تحسین می کردم. دختره بغلی من که واسه دیدن نمونه کار اومده بود در گوشم گفت این دوتاخیلی افتضاحن که . جا بخیه دارن. و بعدش بلند شدو بدون مشاوره رفت بیرون. یا یکی بود می گفت کارای شیروانی خیلی فاجعه اس در صورتی که خود من از نمونه کاراش خوشم میاد ولی بخاطر قیمت بالاش اصلا سراغش نمیرم.