2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااااااام فروغ نه بابا این چند روزه مسافرت بودم انقدرررررر این بینی کلافم کرد تو این هوای گرم از دنیا سیر شدمبخدااا ابروم رف اینقدر فین فین کردم بعدشم صدام طوری شده بود که هر چی و باید دو بار داد میزدم تا بقیه متوجه میشدن بدبختی بخدا
سمیرا من مشگلم اینه که بینیم کیپه. هر دو طرف اکثر اوقات ابریزش اصلا ندارم ولی بخاطر کیپیش. این حالت پیش می اد بعضی اوقات فقط یکم بهترم و این بینی دست از سر من برمیداره کاش پام میشکست از همون اول عمل نمی کردم نمد دونم چقدر باید خودمو سرزنش کنم
لی لیبیت جان مشکل بینیم اینه که دکترم ترمیم بلد نبوده پیوند غضروفش افتضاح و بزرگ کرده بینیم رو تنفسم هم خیلی بد و صدا دار شده دنبال یه دکتر خوبم که گندی که زدم و الکی رفتم زیر تیغ رو اصلاح کنه اگه این بار نشد دیگه خودم میکشم راحت شم از استرس