قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوست منم از جراحی بینی اش اصلا راضی نیست و 4 سال پیش انجام داده و می خواد پیش دکتر ظفرمند جراحی ترمیمی بینی انجام بده. من نمونه کار های جراحی بینی شونو دیدم واقعا خوب عمل می کند. هم اینستاگرامش نمونه کاراشو گذاشته هم سایتش.
سلام من سال ۹۵ پیش دکترمحمدعلی اکبری بینیم و جراحی کردم درسته بینی قشنگی نداشتم اما به صورتم می او ...
سلام عزیزم از صمیم قلبم ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم شهریور پارسال با این شیاد عمل کردم و به کل گند زده به بینیم، کلا دست ب برداشتن تیغه بینی ش حرف نداره برم شکایت کنن کاری از کار پیش میره؟ خودش میگه بینیت خیلی هم بد نشده و من اشکالی نمیبینم ولی عکس بینیمو گذاشتم تو تاپیک جراحی بینی 3 برید ببینید چ کرده
بینی دوباره عمل کنی خیلی استرس داره من بینیمو قبلا عمل کرده بودم اصلا خوب نشده بود هیچی دیگه خوب نمی تونستم نفس بکشم. با کلی استرس دنبال دکتر خوب گشتم . خیلی نمونه کار دیدم تا از کارای دکتر شیرازی خوشم اومد رفتم پیشش مشاوره همون جلسه متوجه تفاوتش با دکتر م شدم چون خیلی با سواد بود . الان چند ماه از عمل ترمیمم می گذره واقعا راضیم . اگه دکتر خوب پیدا کنین ارزش داره این ریسکو قبول کنین .