2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .منک از عمل بینی.م اصلا راضی نبودم.

برای انحراف بینی.م و زیبایی پیش دکتر عبدالله عباسی رفتم.

انحراف بینی ک از اصلا برطرف نشد .زیبا هم نشد یه قوز هم اضافه شد به بینی.م

سه سال شده الکی ۶.۵۰۰میل پول دادم فقط.

دوست منم از جراحی بینی اش اصلا راضی نیست و 4 سال پیش انجام داده و می خواد پیش دکتر ظفرمند جراحی ترمیمی بینی انجام بده. من نمونه کار های جراحی بینی شونو دیدم واقعا خوب عمل می کند. هم اینستاگرامش نمونه کاراشو گذاشته هم  سایتش. 

سلام من سال ۹۵ پیش دکترمحمدعلی اکبری بینیم و جراحی کردم درسته بینی قشنگی نداشتم اما به صورتم می او ...

سلام عزیزم
از صمیم قلبم ناراحت شدم پست شما رو خوندم
منم شهریور پارسال با این شیاد عمل کردم و  به کل گند زده به بینیم، کلا دست ب برداشتن تیغه بینی ش حرف نداره
برم شکایت کنن کاری از کار پیش میره؟ خودش میگه بینیت خیلی هم بد نشده و من اشکالی نمیبینم ولی عکس بینیمو گذاشتم تو تاپیک جراحی بینی 3 برید ببینید چ کرده 

بینی دوباره عمل کنی خیلی استرس داره من بینیمو قبلا عمل کرده بودم اصلا خوب نشده بود هیچی دیگه خوب نمی تونستم نفس بکشم. با کلی استرس دنبال دکتر خوب گشتم . خیلی نمونه کار دیدم تا از کارای دکتر شیرازی خوشم اومد رفتم پیشش مشاوره همون جلسه متوجه تفاوتش با دکتر م شدم چون خیلی با سواد بود . الان چند ماه از عمل ترمیمم می گذره واقعا راضیم . اگه دکتر خوب پیدا کنین ارزش داره این ریسکو قبول کنین . 

اقا جان من کلی انشا نوشته بودم تو اون تاپیک، کلی شعر الا یا ایها الدکتر تقلب نوشته بودم، کلی گزارش ا ...

دوست عزیز روند شکایت ازیه دکتر چه جوریه؟
بعد اینکه واقعا رسیدگی میشه و اهمیتی به شکایت میدن ؟ 

اگر مشکل ظاهری داشته باشیم فقط چی ؟ ترتیب اثری داده میشه؟