2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849474 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود 10 سال پیش عمل اول کردم. اگه اشتباه نکنم اون موقع رزم پا تو بورس بود.یادمه خیلی تبلیغ می کرد.و انگار گرون می گرفت. من می گم خدایا اگه بینی اینقدر شانسیه.ما یه بار بدشانسی آوردیم دیگه این دفه بخت باهامون یار بشه و خلاص شیم بریم زندگیمونو بکنیم.
دقیقا مریم جون اون دوست من که با شیروانی عمل کرد اصلا جالب نشد اونموقع نواب صفوی مرحوم ٢٥٠٠ می کرفت من همیشه حسرت می خوردم کاش داشتم با اون عمل می کردم که بعدش تو تابیک های قبلی دیدم اون هم کم ناراضی نداشته
بچه هایی که در مورد یزدانفر سوال کردن دکتر بسیار خوبیه کم ریسکه . برادر من و پسرداییم و 5.6 نفر دیگه تو فامیل باهاش عمل کردن همه عالی شدن و راضی بودن . ولی ترمیمو نمیدونم ولی اگه نتونه بینی رو ترمیم کنه قبول نمیکنه در ضمن اهل تخفیف و چونه هم هستش.
گلاریتا جان من خیلی راجع به یزدانفر پرسیدم مرسی عزیزم که ج دادی
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید