2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849474 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من بینیم رد ترمیمیم کردم با دکتر امیری زاد فعلا ۷ روز خیلی ورم داره به شکلی شده مثل سنگ شده ولی به شدت غیر قرینه بود سوراخ بینی ها که میتونم بگم یه شکل شدن امیدوارم خوب بشه بیام بگم هر اتفاقی پیش بیاد چه خوب چه بد میام میگم از غضروف دنده هم دکتر استفاده کرد ۴ ساعت عملم طول کشید در کل عمل سنگینی بود

سلام ببخشید شما میدونید چه دکترهایی خوب عمل ترمیم انجام دادند؟

سلام

از دکترهای قدیمی اینها رو بررسی کنید: قناعت پیشه، علی منافی، جواد امیری زاد، شهریار نظری، آروین سازگارا، 

بعضی دکترها هم جدیداً مطرح شدند که من نظری راجع به اونها ندارم. مثل حسین تقوی، باستان نژاد و جعفری.

اصولاً عمل بینی کار ریسکی هست و ترمیم ریسکش به مراتب بیشتر.

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.

شبخ الاسلامی به دردکسایی میخوره که خیلی بینیشون داغون شده و میخوان که بینی بزرگ بشه و طبیعی مبخواد. وظیفه میدونستم اطلاع بدم . بازم تصمیم گیری به عهده خودش شخص هست. ان شالله که همگی جراحی خوبی داشته باشین

دوستایی که دنبال ترمیم هستید، پیش کسی برید که لااقل چند تا عمل ترمیمی انجام داده باشه. بعضی دکترهایی که اینجا مطرح می کنند حتی دو تا عمل اول هم تو سابقه خودشون ندارند چه برسه به ترمیم. همین دکتر شیخ الاسلامی ( کیانوش ) توی صفحه اینستاگرامش عکس دکترهای دیگه رو گذاشته اونوقت میخواد کار ترمیم انجام بده!

مراقب باشید فریب تبلیغات چی ها رو نخورید

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.