2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست

من برای جراحی ترمیم بینی ام نرفتم پیش دکتر خودمو خیلی کارش بد بود. رفتم پیش دکتر ماریا مرادی بینی ام رو عمل ترمیم بینی کرد. کارش خیلی خوبه . اصلا باور نمی شدو بینی ام اینقدر خوب بشه. می تونید برید نمونه کاراشو تو اینستاش ببینید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان ..من۴سال پیش بینی ام روپیش دکترترحمی(جراح زیبایی) عمل کردم بینی م خیلی بزرگ وداغونه.. الان دوباره میخام ترمیم کنم ولی شهرستانم (همدان)وواسه ترمیم میخام بیام تهران توروخدا هرکس هردکترخوبی واسه ترمیم بینی گوشتی میشناسه بهم معرفی کنه اینم ایدی تلگراممliebe7497@

خواهشا راهنماییم کنید .ایدی دادم که هرعزیزی تجربه ای داره دراختیارم بزاره چون من زیاد نی نی سایت نمیام

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍

سلام دوستان من بینیمو۴سال پیش عمل کردم گوشتی بود خیلی خراب شده وبزرگه ..من شهرستانم(همدان)میخام بیام تهران ترمیمی انجام بدم خواهشا راهنمایی کنید که پیش کدوم دکتربرم

این ایدی تلگراممه ممنون میشم اگه اونجاراهنماییم کنیدچون من زیادنی نی سایت نمیام

تلگرام liebe7497@

اینم ایمیلم mobina383900@gmail.com

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍

سلام

من دوسال پیش عمل بینی انجام دادم پیش یه دکتر ناشی خیلی از فرم بینی ام راضی نبودم و برای ترمیم مجبور شدم یک سالی صبر کنم رفتم پیش دکتر ماریا مرادی البته این سری با کلی تحقیق

ایشون ترمیم بینی رو برام انجام دادند و خیلی راضی بودم

آدرسشم میزارم که بهش مراجعه کنید چون واقعا کارشون عالی بود.

ایران – تهران – میدان ونک – ضلع شمال شرقی.کوچه صانعی. پلاک۴۲. واحد ۵

۰۹۳۵۳۲۲۹۱۰۰-۸۸۷۸۳۹۷۳

سلام

من جدیدا ترمیم بینی رو پیش خانم دکتر ماریا مرادی انجام دادم و خیلی از روند کار و شکل جدید بینی ام راضی هستم اخه اولین بار زیاد متناسب با صورتم نشده بود اما الان عالیه

ایران – تهران – میدان ونک – ضلع شمال شرقی.کوچه صانعی. پلاک۴۲. واحد ۵

۰۹۳۵۳۲۲۹۱۰۰-۸۸۷۸۳۹۷۳

بزرگترین اشتباه زندگیم عمل پیش همایون الهی بود گند زد به چهره و بینیم مرتیکه عوضی

صورت تپلی داشتم و بهش گفتم به سایز بینیم دست نزن و فقط صاف کن بینیم رو ،برداشت هر چی غضروف داشتم در اورد مرتیکه بیل زن یه بینی کوچیک و قلمی برای یه پسر 24 ساله !!!

یکسال زجر کشیدم ترمیم کردم خیلی راضیم خدارو شکر

تجربه من اینو میگه پیش گوش و حلق بینی نرید اینا از زیبایی هیچی حالیشون نیست فقط یه دوره پلاستیک بینی رو میگذرونند تو یکی دو سال در صورتی که یه فوق تخصص جراحی زیبایی بین 12 تا 16 سال فقط در مورد زیبایی و تناسب درس میخونه !!

خود جراحم فهمید دردم چیه من اصلاً حرفی نزدم خودش یکی یکی اشکالات بینیم رو گفت و برام ترمیم کرد اسمی ازش نمیبرم که تبلیغ نشه اما پیش گوش و حلق بینی نرید که همه بینی ها رو یه مدل عمل میکنند هیچی حالیشون نیست این که میگن به تنفس آسیب نمیزنند همش چرته من تنفسمم مشکل دار شد که خدارو شکر بهتر شدم بعد ترمیم

همایون الهی گند کاری بیش نیست فوق العاده ناراضی و شاکی داره