2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

سلام دوستان منم بینی مو عمل کردم و دکتر گند زد به بینیم یه بینی خیلی خیلی کوچیک که کاش فقط کوچیک بود خودمو قانع میکردم همون کوچیک هم پر از ایراد یه پره گرد یکی صاف یه سوراخ بزرگ یکی کوچیک چه عرض کنم بسته ! کلا یه بینی نا متقارن که پوست پره های منو هرچی بوده بریده ریخته دور تازه باز یکی از اون یکی بیشتر بریده الان جز پیوند پوست پره و بزرگ کردن بینی راه دیگه ای ندارم اگه ممکنه و کسی اطلاعاتی داره کمکم کنید مد نظرم دکتر امیری زاد هستش اما اطلاعات زیادی ندارم لطفا بهم کمک کنید

من هم بینیم رو سه ماه پیش عمل کردم . فریز عزیز بینی من هم همون اشکالاتی که شما ذکر کردید داره. من هم از زندگیم هیپچی نمی فهمم شب و روزم شده گریه. چهره ی قبلیم خیلی خوشکل بود. نمی دونم یکدفعه این تصمیم وحشتناک رو گرفتم ، بینیم رو عمل کردم و زندگیم نابود شد. به خاطر تصمیم اشتباهی که گرفتم نمی تونم خودمم رو ببخشم. من چهرم بکلی تغییر کرده و شکل وحشتناک و مسخره ای پیدا کردم. از خودم خندم می گیره می خواستم چهرم با کلاس تر بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم بینیم رو سه ماه پیش عمل کردم . فریز عزیز بینی من هم همون اشکالاتی که شما ذکر کردید داره. من هم ...

سلام عزیزم پیش کی عمل کردی ؟ من با دکتر همایون الهی عمل کردم که از خدا میخوام نابودش کنه واقعا ! عمل ترمیم پر از ریسک و هزینه ست منم گفتم بیام اینجا شاید کسی دکتر خوب بهم معرفی کرد یا غز تجربه دیگران استفاده کنم البته دکتر ترمیم کار خوب کم هم نداریم اما متاسفانه ترمیمایی امثال من خیلی کمتر هستن وخاصن نیاز به یه پزشک حاذق و متبحر تو پیوند پوست داره اکثر کسایی که عمل اول یا ترمیم کردن و به هر دلیلی راضی یا ناراضی هستن ۹۹ درصد مشکل از دست دادن پوست ندارن همه فرم و ساختار بینی هست که اون زیره و خلاصه به یه شکلی حتی گرفتن غضروف از دنده بالاخره حل میشه اما مشکل من بیرونه پوستم از بین رفته و خود به خود جبران نمیشه جای بخیه هام افتضاحه وثتی میخندم پوستم کش میاد انگار که پره بینی رو به زور کشیدن و رسوندن به پوست گونه و به رور دوختن و انگار پوست پره به پوست صورت متصله و اون شیاری که باید باشه و بینی رو از صورت جدا کنه دیگه نیست امیدوارم منظورمو فهمیده باشی اگر کسی رو پیدا کردی منم در جریان بذار ممنونم

من هم از ایشون نمی گذرم. من چند سال پیش به یک متخصص جراحی زیبایی برای عمل بینیم مراجعه کردم،(فامیلشون دقیقا یادم نیست، خیلی زود از شهرمون رفتن) ایشون گفتند، بینی شما هیچ مشکلی نداره و نیازی به عمل بینی نیست. امسال  متاسفانه برای کنجکاوی من به این به اصطلاح دکتر (دشتی) تو  پیام دادم، ایشون همون شب عکس خواستن و دو روز بعدش قرار عمل. هر چه بقیه بهم گفتن، اینکار رو نکن نمی دونم چرا گوشام کر شده بود. العان هم از بس گریه می کنم و خودم رو لعنت می کنم ، فکر می کنم به عمل ترمیم هم نرسم و قبل از اون سکته کنم و بمیرم. راستش از خودکشی می ترسم ، اخه من یک پسر خوشکل و ناز دارم نمی دونم بعد از من چی سرش میاد. ولی می دونم که من هم دیگه مادر خوبی نمی تونم براش باشم. با اینکه موقعیت اجتماعی بالایی دارم ولی از کارم هم متنفر شدم. نمی خوام کسی من رو ببینه. گرچه که من تا العان مدام ماسک زدم و کسی چهره داغون شدم رو ندیده. باورم نمیشه چه بر سرم اوردم. تاوان چه گناهی رو پس می دم، نمی دونم.

سلام دوستان منم بینی مو عمل کردم و دکتر گند زد به بینیم یه بینی خیلی خیلی کوچیک که کاش فقط کوچیک بود ...

منم 5 سال پیش عمل کردم خودم شیراز زندگی میکنم ولی تعریف دکتر محبی رو شنیدم اومدم تهران واسه عمل بینیم تقریبا مشکلات شما رو داره به غیر از اون مشکل پوستی دو سال بعد ترمیم کردم بیشتر گند زد الان عکسای قبل از عمل رو که نگاه میکنم همش حسرت و اه . دیگه از ترمیم میترسم ولی  خیلی اذیتم هم از لحاظ تنفسی هم ظاهری . تو رو خدا دکتری که ریسک عمل کمتری داره رو معرفی کنید چه شیراز چه بوشهر

من تجربه ای که برای جراحی بینی داشتم این بود که بعد از 4 ماه از جراحی لک هایی روی صورتم و بیشتر اطراف بینیم موند. بعد از کلی دوا و درمون و پیگیری در نهایت یکی از دکترها کرم سیستئامین رو معرفی کرد. باورتون نمیشه بعد از دو ماه صورتم پاک پاک شد و هیچ لکی روی صورتم نمون . اینم بگم هیچ عارضه ای نداشت. من کرم سیستئامین رو آذر سال قبل حدود 470000 تومن خریدم

سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد

من ٧ماه عمل كردم،بينيم داره روز به روز زشتتر ميشه

اولا خيلي دوست داشتم

الان انگار يك تيكه خمير بد شكل

واقعن هم از دكترم بدم مياد يك ريز حرف مفت ميزنه اصن دوست ندارم پامو بذارم مطبش

حالا براي ترميمي پيشنهادي دارين؟

پره ها و سو راخ بيني خيلي خيلي نا برابر،نوك بينيم كج، نوك بيني گنده...پره هاي بالا پايين

ب

سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد من ٧ماه عمل كردم،بينيم داره روز به روز زشتتر ميشه اولا خيلي دوست د ...

سلام عزیزم اولا برای این دکترای خراب کار باید حالشونو جا اورد اول ازش شکایت کن . بعد  بزار یک سال که گذشت ترمیم کن 

سلام عزیزم اولا برای این دکترای خراب کار باید حالشونو جا اورد اول ازش شکایت کن . بعد  بزار یک س ...

حوصله شكايت ك ندارم...

كجا برم براي ترميم چنتا اسم بهم بگين نميدونم چيكار كنم...

همين عملم هم چند سال طول كشيد