2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849479 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم سارا خانم چطوری باید به شما پیام داد
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
دوستان قدیمی کمک کنید لطفابنده نیاز به کمک برای ترمیم دارم 2سال و اندی که انتظار کشیدم برای ترمیم خواهشا من رو تو گروه ببرید نیاز به همفکری دوستان دارم.با تشکر
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
امیدوارم یه روزی همه دوستان به اون چیزی که میخوان برسن بعد همه اونا نوبت من بشه.من از خداوند فقط تنفس صحیح میخوام برام دعا کنید وکمکم کنید.
دوستان نمیشه اینجا لینک گروه ت ل گ ر ا م رو بذارم. لطفا دوستان به من پیام دوستی بدن تا من براشون لینک گروهو بفرستم. برای تمام دوستانی که پیام دادم لینکو فرستادم. لطفا اگر عضو شدید به دوستانتون لینکشو بدید تا همه آن باشن و خیلی راحتتر و آنلاین بتونن سریع با هم گفتگو کنن. به امید روزی که تمام دوستانی که قصد ترمیم بینیشونو دارن از نتیجه عمل ترمیمشون راضی باشن و به بینی دلخواهشون برسن.
دوستان خواهش میکنم بیاید کمک کنید یعنی همه شما مشگلاتتون حل شده؟خوب خدا کنه!تو رو خدا بیاید مثل قبل راهنمایی کنید مشگل منم حل شه تو رو خدا،دمتون گرم