قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
واقعا نا امید شدم تا حالا چند بار همه صفحه هارو خوندم نمیدونم چی بگم.بینی من گوشتیه و افتادگیه شدید زیر بینی دارم و میخوام پره های بینیمم یه کم کوچیک بشه بقیه اش خوبه یه دکتر احمقی 7سال پیش بینیمو داغون کرد بهم گفت تا حالا یک نفرم ناراضی از در مطبم بیرون نرفته.
فکرکنم من تونسخه رایگان دنیا زندگی میکنم.اون قسمتهاش که به بقیه حال میده واسه من کار نمیکنه.!
دوستان بینی من بسیار خوب شده از نظر خودم ولی مشگل تنفسی دو ساله گند زده به زندگیم دوستان گلم الان قیمت ترمیم منافی چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
سلام من شیراز پیش دکتر رجایی عمل کردم و الان خیلی خیلی پشیمونم یک ماه از عملم میگذره و بینیم خیلی خراب کرده جوری که هربار چسپ برمیدارم بی اختیار گریه میکنم صورتم چندش آور شده ۷ تومن هم ازام گرفته نمیتونم باهاش کنار بیام