قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
ریحانه جون واقعا ناراحت شدم تو حق داری اینهمه هزینه و استرس آخرشم اون چیزی که می خوای نشه عصبی می کنه آدمو خیلی ... ولی بخدا اون عکسی که ازت دیدم دماغت ممکنه اون شکلی که خودت می خواستی نشده باشه ولی بد هم نی یکم صبر داشته باش ورما بره نوک بینی تیزتر میشه و بینی از صورت بیشتر میزنه بیرون و اون بی حالتیش ر و تا حدودی از دس میده مردشور بعضی از این دکترها رو ببرن با این اخلاقاشون اولین چیزی که یه دکتر به مریض باد بده آرامش و حس امنیت هست مخصوصن تو کیسای ما که همه زخم خورده ایم و روحیه هامون داغونه
بی اغراق بگم من مطب کرج بشارت رفتم خیلی نشستم ترمیمی کم دیدم ولی از مدل دماغ اولیاش اصلا خوشم نیومد نمیدونم چجوری اینقدرررر سرش شلوغه !!ار همون عمل ا و لیاش هم کلی ناراضی داش تومطب اغلب از ناقرینگی تیغه و سوراخا شکایت داشتن و اینکه بینیهاشون پهن شده تو صورتشون یه آقایی هم بود که 4 سال پیش باهاش عمل کرده بود از زور مشکل تنفسی. مثه جانبازای شیمیایی نفس می کشید صدای نفسش کل مطبو ور داشته بود ولی از ترسش تو مطب نتونست صحبت کنه بمن گفت برو دم در وایسا من میام باهات صحبت می کنم!!!!
مونیکا و لی لی بیت اوهوووووم میخوام پولامو بیشتر کنم پیش گرجی پور معروف برم هرچند فکر نمیکنم با ولخرجیهام تا 10سال دیگم 7میلیون جمع بشه سمیرا بینیت خیلی خوووووووبه خوشبحالت
just because you dont have a prince,dosent mean your not a princess.
فقط چون یک شاهزاده نداری معنیش نیست که پرنسس نیستی .