قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
فقط غضروف بچه ها امروز بینیم خیلی خوب شده فقط یذره ناقرینست ولی تو مطب هر کی دید گفت خشکله اخه من از باریکیش ترسیدم اولش ولی الان خیلی قشنگتر شده بازم میام با خبرای جدید از نیم ماغم😂
ایشالا یاه جان تازه چند روزه ترمیم کردى بذار بگذره اونم حل میشه ، اطلاع دارى دکتر علامه ترمیمى با پوست چرب و ضخیم رو خوب عمل میکنه یا نه؟ نمونه ازش دیدین؟
اگر دست على(ع)دست خدا نيست چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سلام دوستان من تابستون ۹۲ پیش سجادیان عمل کردم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم بینیم استخونی بود..قوز هم نداشتم... ناگفته نماند دراز و قلمی بود... همه میگفتن با وجود پوست نازک و استخونی بودن یه بینیه ناز از اب در میاد اما سجادیان اینقدر نوکشو به قول خودش غضروف کاری کرد که نوک بینیم تپلی و بزرگتر شد.. سایز بینیمو کوچیک کرده اما نوکش خیلی غضروفی و بزرگه... از اونجایی که اجزای چهره ام لاغر و کوچیکه این نوک رو اعصابمه... البته لازمه بگم یک سال بعد از عمل قوز درآوردم و گولشو خوردم و پیشش روتوش کردم و قوز رو برداشت اما یه بخیه زشت رو کلوملام جا گذاشت.. هر بار واسه نوکم گفتم گفت ورمه اما همش غضروفه... تو رو خدا بگین چکار کنم؟؟؟ اینقدر زشت شدم هرکی منو میبینه میگه بارداری؟؟؟؟ میگن قبلا بینیت ظریف بود... چکار کنم بچه ها؟؟؟ علاوه بر خودم شوهرمم خیلی ناراضیه از فرمش...
یعنی این قوز که میگی خیلی تابلو بود چجوری بعد یه سال علتش چیه ؟یعنی من با این همه مشکلات بینی باید منتظر اتفاقات بدتری هم باشم اگر برات امکانش هست بیشتر توضیح بده.ممنون
ممنونم بانو منیر عزیز.. همسرم همش میگه باید حتما عملش کنی.. تو رو خدا یه دکتر خوب بهم معرفی کنین که کارش ظریف باشه... من خیلی لاغرم رامان عزیز این قوز که میگم به اندازه نیم سانت بود که کاملا از نیم رخ تابلو بود... اوایل همه فکر میکردن جوشه.... ولی تو دراز مدت تابلو شده بودم...حتی یادمه اولین بار تو مطب دکتر یه دختره بهم گفت قوزه یا جوشه؟؟ دست که میزدم میدیدم جوش نیست... دکتر گفت یک سال صبر کن شاید خودش جذب بشه... چون جذب نشد گفت برات روتوش میکنم و یکمم بینیتو برات جمع و جورتر میکنم... گولشو خوردم ...بعد از عمل دیدم که فقط قوز رو تراشیده و نوکم افتضاح مونده
فکر کنم باتوجه به چیزهایی که دیدم کارای دکتر علامه ظریفه .خوبه که شما همسرتون همراهی میکنه این خیلی خوبه اینجوری میتونی وقت زیادی برای تحقیق بذاری .منم دنبال نمونه کار از دکتر امیری زاد هستم ولی متاسفانه اینجا به غیر از مل مل ترمیمی ندیدم.
قبلا یه خانمی به اسم مامان نونو بودن که با علامه عمل کرده بودن و خیلی راضی بودن.... عکساشونم گذاشتن که خیلی خوب شده بود... از دوستان کسی هست که با علامه ترمیم کرده باشه و راضی باشه؟؟؟