قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
دوستان ایرادی که به کارای آقای دکتر منافی گرفته شده تا حالا این بوده که ایشون نمیتونن نوک بینی رو خوب فرم بدن. اگر توجه کنید توی سایت دکتر منافی عکس 22 ترمیمیا برداشته شده. اون عکسو من یادمه. بیمار خانومی بود که پره های بینیش توی عمل اولش باز شده بود. بعد از عمل تغییرات مثبتش محسوس بود ولی عیب قرینگی حفره های بینی رو هنوز داشت و اینکه دو طرف پره های بینیش به دلیل اینکه اصلا تو ترمیم دست نخورده بود تغییری نکرده بود. به نظرم بیمارایی مثل اون خانوم نیاز به پیوند پوست برای قرینه کردن دو طرف بینیشون دارن. اگر کسی مشکلی مطابق کیس بالا دیده که دکتری از پسش براومده عنوان کنه. شاید دکتر منافی هم از پسش بربیاد ولی من ندیدم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مل مل جون مبارکت باشه خداروشکر بینیت عالی شده ودیگه پروندش بسته شد خیلی زیبا شده واقعن برات خوشحالم من همون روز عکستو دیدم وبرات پیغام گذاشتم بعدن که اومدم دیدم پیامم ثبت نشده عزیزم دکتر اولت کی بود؟ دلسا جان بهت تبریک میگم به نظرم بینیت خیلی تمیز وعالی دراومده دست دکترت درد نکنه خوشحالم که نتیجه گرفتی عزیزم
ای بابا بازم دیر رسیدم و عکسای دلسارو ندیدم اما دارم فکر می کنم بینی هر کسیو دیدم از بچه های ترمیمی بعد عمل واقعا خوب شده بود و این انگیزه میده بهم مثل بانو منیر مریمی ململ .. ایشالا روز به روز این آمار بیشتر بشه
الینامو جان هیچ نترس چون اصلا بینیت قد من کار نداره و فاجعه نیست استرس نگیر.بذار یکسال از عملت بگذره فیکس بعد پیش دکتر بشارتی هم بری ب نظرم ب نتیجه دلخواهت میرسی .... بچه ها زیر یکسال ترمیم نکنید چون غضروف ها هنوز عین پنیر حفره حفره هستن و اگر دستکاری شه خیلی بد واکنش میده و شروع ب چشبندگی میکنه و نیاز ب پیوند میشه