2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862577 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مل مل جون مبارکت باشه خداروشکر بینیت عالی شده ودیگه پروندش بسته شد خیلی زیبا شده واقعن برات خوشحالم من همون روز عکستو دیدم وبرات پیغام گذاشتم بعدن که اومدم دیدم پیامم ثبت نشده عزیزم دکتر اولت کی بود؟ دلسا جان بهت تبریک میگم به نظرم بینیت خیلی تمیز وعالی دراومده دست دکترت درد نکنه خوشحالم که نتیجه گرفتی عزیزم
ای بابا بازم دیر رسیدم و عکسای دلسارو ندیدم اما دارم فکر می کنم بینی هر کسیو دیدم از بچه های ترمیمی بعد عمل واقعا خوب شده بود و این انگیزه میده بهم مثل بانو منیر مریمی ململ .. ایشالا روز به روز این آمار بیشتر بشه
الینامو جان هیچ نترس چون اصلا بینیت قد من کار نداره و فاجعه نیست استرس نگیر.بذار یکسال از عملت بگذره فیکس بعد پیش دکتر بشارتی هم بری ب نظرم ب نتیجه دلخواهت میرسی .... بچه ها زیر یکسال ترمیم نکنید چون غضروف ها هنوز عین پنیر حفره حفره هستن و اگر دستکاری شه خیلی بد واکنش میده و شروع ب چشبندگی میکنه و نیاز ب پیوند میشه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مرسى مل مل عزیزم الان یکسال و پنج ماهه از عملم گذشته ، دوس دارم دوسال دیگه اگه ترمیم کردم بینیم به جز رفع تمام ایراداش ظریف شه چون پهنه ، نمونه کار از دکتربشارتى تاحالا ندیدم و نمیونم چه سبکى کار میکنه ولى حتما دکتر بشارتى و علامه رو تو لیستم میذارم ☺️
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست