2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
گروه تلگرام فک نکنم اینجا داشته باشیم.تعداد افراد فعال اینجا زیاد نیستن. بچه ها به مرور میان و میخونن واگر چیزی بدونن میگن. اگه جوابی نگرفتین دلیل بی توجهی نیس . کسی در موردش اطلاعاتی نداشته . بخصوص اینکه در مورد ترمیم همه محتاط هستن و سعی می کنن اظهار نظرشون کسی رو گمراه نکنه.
ترمیم با دکتر سامی
بچه ها درمورد قضروف گوش و دنده یه دکتری گفت هیچ فرقی نمیکنه قضروف گوش چون دمه دست تره و راحتره برای دکترا استفاده میکنن و خیلی از دکترا بلد نیستن دنده رو بشگافن من خودم یه نمونه تو مطب دیدم خانوم بود از پشته گوشش قضروف برداشته بودن میگفت اصلان پیدا نیست بهش گفتم میشه ببینم وقتی نشونم داد پاهام سست شد و نشستم رو صندلی خیلی تابلو بود اون برا مدگی پشته گوشو نداشت بخاطره همین من نمیتونم باز بخاطره گوشم حرص بخورم بیام یه جا دیگرم ناقص کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا سعید اگه اسمتون رو درست گفته باشم عکساتون رو دیدم به نظر من بجای اینکه این پولو بریزید تو جیب دکترها بزنید به جای دیگه از زندگیتون بینیتون درسته یه ایرادهای ریزی داره ولی خیلی به صورتتون میاد و کاملا شیک و مردونست
بخدا من اگر به کسی بگم میخوام از گوشم یا دندم قضروف بردارم باور نمیکنن خودمم همش از خواب میپرم میگم من دارم چیکار میکنم واقعان قضروف از دندم میخوام مچسبونم رویه بینیم خلاصه انقدر که من از این قضروف میترسم به بینیم دیگه فکر نمیکنم که اون میخواد چطوری بشه باورم هنوز نمیشه که تا این جا کشیده شدم خدا لعنت کنه دکترمو
دوستی که میخواد با زینعلی ویزیت شه من یک خانمی رو دیدم که ترمیم با ایشون انجام داده بود نوک بینیش از یک طرف تیز و طرف دیگرش قلمبه بود ایشون میگفت دکتر نوک بینی ها رو تیز در میاره خانمه دنبال قیصری بود برای ترمیم دوباره
مل مل جان از صمیم قلب برات ار وی بهبودی میکنم من برای شقایق جون نماز خ ندم که انشاله عمل خوبی داشته باشه برای شما هم نماز می خونم البته من قابل نیستم ولی خیلی دعات میکنم عزی م
دوستم دوبار اینطوری شد و هر بار حدود 2 یا 3 روز طول کشید. مثلا یه بارش زیاد پیاده روی کرده بود و زیر آفتاب مونده بود. نمی دونم ربطی داشت یا نه.کلا من نیم ساعت هم بخوابم بینیم ورم میکنه. و دوساعت طول می کشه تا برگرده به حالت قبل . ینی کلا خواب تاثیر میگذاره ولی برا من رو کل بینی تاثیر می گذاره. اگه بتا متازون تاثیر کرده ینی التهابه .
ترمیم با دکتر سامی
آقا مجید شما نباید بینیتون رو با بانو منیر مقایسه کنید که !ایشون خانوم هستن واین مدل به صورتشون میاد ولی علامه بینی آقایون رو خیلی متناسب به صورتشون درمیاره سایز متوسط وخوش فرم البته هرجور خودتون صلاح میدونین. آقا آرمان منم از گوشم پیوند داشتم والان یه ماه فقط گذشته ولی فقط یه خط پشت گوشم مونده که میافته پشت گوش واصلن معلوم نمیشه. شیماجون الهییی واسه من نماز خوندی عزیزم دستت دردنکنه انشالله بینی شما هم عالی میشه منم برات دعامیکنم حتمن منیر جان غصه نخوری ورم کرده بینیت میره درست میشه به خدا