2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
بچه ها همسر من با دکتر حمید حمد زاده 5 شنبه عمل داره.مطبش صادقیه ساخنموم فانوسه دکتر معروفی نیست اما کاراش طبیعیعپه پسر خالم باهاش عمل کرده با دوست خالم دختر یکی از دوستامون هم ترمیمی باهاش عمل کرده واقعا عالی شده برای همسر منمد دعا کنید که به امید خدا 5 شنبه عمل خوبی داشته باشه و ار نتیجه عمل راضی باشه
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا به یکی از دوستان که لاهوتی بینیشو خراب کرده گفته بودم که سامی ترمیمای لاهوتی رو قبول می کنه این دوستمون رفته پیش سامی و به دلایلی خیلی ناراحت شده و سامی هم گفته که ترمیم لاهوتی رو انجام نداده و مال ایشونم قبول نکرده. من اگه قبلا اینجا گفتم الان تصحیح می کنم که ظاهرا سامی ترمیم لاهوتی رو انجام نمیده. حداقل مال این دوستمونو که انجام نداده و حسابی هم ناراحتش کرده. البته ناراحت شدن از دست دکتر حداقل برای من چیز جدیدی نیس. برای من کار کمی از اخلاق مهمتره. بهرحال من وظیفه داشتم اینجا مطرح کنم.
ترمیم با دکتر سامی
سلام بچه ها خوبین؟بچه ها اومدم بگم بینی من داره خدارو شکر بهتر میشه فرمش داره خوشگل میشه البته یه مشکل دیگه پیش اومده رو بینیم یه گودی افتاده که انشالله اون هم واسه ورم هس و میره اگر نره باید روتوش بشه:(( دیروز که رفتم مطب علامه کارای خیلی خوشگل هم ازش دیدم فک میکنم کارهاش نسبت به قبل که خیلی قوس دار وتیز بود داره بهتر میشه به آقایون توصیه میکنم که حتمن به مطبش یه سر بزنند انگار خیلی خوب دستش اومده که بینی آقایون رو چه فرمی در بیاره اینو بقیه هم تایید میکردن من هرموردی از آقایون دیدم واقعن عالی شده بودخواهش میکنم دعا کنین بینی من خوب بشه
بانو جان نگران نباش.دوست من یه ساله عمل کرده تا حالا دوبار بدون دلیل استخونش بشدت متورم شده.کاملا تبدیل به قوز شده بود.هرچی فکر کردیم دلیلی براش پیدا نکردیم.یه بار چسب زد و حدود دو روز بعد خودش خوب شد.نمیدونم راه زیاد رفته بود.....اصلا علتش معلوم نشد ولی بهرحال چیزی نبود
ترمیم با دکتر سامی
بچه ها سلیقه ها واقعان فرق میکنه الان اقا مجید میگه کارای مجلسی پرفکت هستن من رفتم تو سایتش ببینم سبکش چطوریه واقعان نمیدونم چی بگم 6تا عکس گذاشته همه زشت این اقا رو ببنید قبل عمل http://p30up.ir/images/s4m5yo1g12teoi1t1xxd.jpg بعد عمل http://p30up.ir/images/m1ahg5e107rlycjms.jpg به نظر من این اقا هیچ فرقی نکرده و واقعان بینیش زشته باید 2یا 3 بار دیگه عمل بشه تا یه بینی معمولی بشه تازه
مجید جان خودت باید تصمیم بگییری ببین کدوم بیشتر به دلت میشینه میگم سلیقه ها واقعان فرق میکنه ممکن من از کار یه دکتری خوشم بیاد اما شما خوشت نیاد خودت واسه خودت تصمیم بگییر و حسابی تحقیق کن من خودم فقط بخاطره پوستم صبر کردم وگرنه تا حالا 100 باره ترمیم کرده بودم