2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
سارا جان مریم با منافی عمل کرد ترمیمش هم با منافی بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مریم اردیبهشت سال گذشته مطب بشارتی دیدم . به نظر من بینیش خوب بود . من خوشم میامد از اون مدل . نوکش یه مقدار کج بود . البته مریم خودش خانم زیباییه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان منم ترمیمی دکتر دیگه ای بودم . پس چرا درست نکرد. شاید دوشنبه بیام تهران اگه اوکی شد امدنم شما بیا من ببین بعد خودت نظر بده
بچه ها منم رفتم مطب منافی. ویزیتش هم شده 40 تومن
من زیاد از مکالممون با دکتر راضی نیستم و احساس می کنم تو ذوقم خورده. اصلا انتظار همچین برخوردی نداشتم. فکر می کنم دکتر منافی انتظار داره وقتی می ری پیشش باید صد در صد بهش ایمان داشته باشی و هیچ سوال و شکی تو وجودت نباشه که برای ماها که یه بار قبلا عمل کردیم این اعتماد سخت به وجود میاد
من فقط پرسیدم قبلا بیماری داشتین بینیش شبیه من باشه و من بتونم عکس بعد از عملش رو ببینم؟که گفت نه نمیشه همچین چیزی یکی هم پرسیدم که بینیم تقریبا چه شکلی میشه یعنی چه مدلی عمل می کنین،؟ که گفت تو شک داری اصلا عمل کنی یا نه اول برو تصمیمتو بگیر بعد بیا
یه خانمی تو مطب بود که واقعا بینیش بد بود و گفت دکتر منافی 2 سال پیش براش عمل کرده و حالا اومده بود برای ترمیم البته خودش می گفت که بینیش خیلی بد بوده و از اون اولش خیلی بهتر شده اما به نظر من خییییییییلی بهتر از این می تونست بشه. خیلی هم خانمه سعی داشت که ذهنیت منفی در مورد دکتر ایجاد نکنه و ازش تعریف می کرد وقتی هم رفت پیشش و برگشت گفت دکتر از اینکه بهش گفتم از بینیم ناراضیم ناراحت شده و بهش برخورده و گفته بینی قبل عملت خیلی بد بوده و اینا اما قبول کرده باز عمل کنه ولی گفته فکر نکن خیلی بهتر میشه
من خییلی به منافی امید داشتم و فکر می کردم اگه قرار به عمل باشه فقط پیش اون عمل می کنم اما حالا حس خوبی بهش ندارم. راستی از دکتر پرسیدم هزینه عمل چقدره که گفت از منشیم بپرس. منشیش هم گفت قیمت نمی گیم هر وقت تصمیمتو گرفتی بهت می گیم که من حرف زدم و گفتم خوب من تصمیمو گرفتم و میخوام عمل کنم باهاشون و اینا که اخر گفت حدودا 15 میشه. راستی منشیش هم پرسیدم پیش خودش عمل کرده و من مدلشو دوست نداشتم
متاسفانه در مورد عمل چونه هیچ اطلاعاتی ندارم. فقط دیده ام که تو مطب دکتر سامی دکتر به خیلی ها میگه باید همزمان چونه اتم عمل کنی. حتی یکی از کاربرا رو دیدم که چونه اش از نظر من هیچ مشکلی نداشت ولی دکتر گفته بود عملت نمی کنم تا چونه اتو عمل کنی . تازه خودش هم نمی خواست چونه اشو عمل کنه و بهش آدرس یه دکتر دیگه داده بود.
ترمیم با دکتر سامی
سلام بچه ها من دیروز رفتم مطب صمیمی برای تو رفتگی پره بینیم دکتر بسیار خوبی بود و محتاط با آمپول سر کردن برام تست کرد و من خیلی راضی بودم اگر تو رفتگی دارید تو بینیتون که مشکل غضروفی نباشه میتونید یه ویزیت پیشه صمیمی برید
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
هستس جان بنظر من چونه فقط از نیمرخ توی بینی موثره. نیمرخ هم مهمه ها ولی تمام رخ یه چیز دیگه است که پروتز چونه خیلی توش موثر نیس. والا من هیچوقت به چونه آدما توجه نمی کردم تا رفتم مطب دکتر سامی و دیدم که چقدر براش مهمه. بنظر من ایراد بینی مجزای از چونه اس و عمل چونه تاثیر شگفت انگیزی تو فرم بینی نمی گذاره.اگه دوست داشتی عکستو برام بفرست.
ترمیم با دکتر سامی
من تو این تاپیک حرف می زنم احساس روح بودن یهم دست میده چون هیچ کس هیچ توجهی نمی کنه خخخخخ بابا دچار مشکلات روحی روانی شدم اصن. با این حال باز هم از رو نمی رم. منم چونم خیلی خوبه به نظر خودم وتا حالا هیچ کس بهم در مورد چونم جیزی نگفته اما منافی بهم گفت چونت باید بیاد جلو. با یه خط کش هم اندازه زد گفت بیاد جلو خیلی بهتر میشه. البته من خودم فکر می کنم چونم از این بیاد جلوتر شبیه جادوگرا میشم که ! اون دختره هم که گفتم 2 سال پیش باهاش عمل کرد گفت دکتر تا قبل بیهوشی هم بهم می گفت چونتو عمل کن. به نظر من ولی چونش خوب بود. دیگه معیار علمی شو نمی دونم
سپاکو جان تمام ماها باید قبل از ترمیم ایندفه دیگه یه طراحی صورت بریم. منظورم اینه که بعضی از دکترا یه نرم افزاری دارن که تصویری بهت نشون میده که اگه چونت بیاد جلو یا بینیت بیاد پایین یا زاویه فک داشته باشی یا گونه داشته باشی یا ابروت بره بالاتر آیا بهتر میشی یا نه و اینکه کدوم این عملا روی زیبایی صورتت نقش بیشتری داره.