2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
نه عزیز . همچنان کج . جالب تیغه هم کجه . چون یه طرف پرتر از اون طرفه .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
یکی از بچه های همین تاپیک که با منافی ترمیم کرده اونم رفته برا روتوش میگفت تو مطب سه تا عمل اولی بودن که میخواستن با دکتر ترمیم کنن یکی هم برا بار سوم میخواست باهاش ترمیم کنه
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریم جان ایکاش به حرفت گوش میکردم حالا شاید سر سال برم با بشارتی . هر چند پیش منافی رفتم گفت ناراضی بودی سر سال بیا ولی واقعیتش میترسم . همش میگم قید منافی بزنم برم با بشارتی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اخه ام بی جان من مطب دکترا که میرم میبینم خیلی از مردم خاننده این تاپیکن و صرفا از رو تعریف کاربرا اومدن با دکتر عمل کنن حالا اگه من اسم دکترو بیارم شاید برا خیلیا این اشتباه پیش بیاد که فلان دکتر کارش از منافی بهتره و یه عمر پشیمونی به بار بیاد
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مریم جان هفته اینده 3 ماه از ترمیم میگذره . میتونم پیاده روی کنم؟