قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سارا جان به منم گفته بودن ماساژ بده . این جمله به پزشکی گفتم گفت اصلا معنی نداره چون پوست خودش کش میاد . من پیش امیری زاد ، قیصری ، یزدانفر و بشارتی ویزیت شدم هیچکدوم بهم نگفتن ماساژ بده . همشون بهم گفتن برو سر سال بیا برای ترمیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
خوب پوست که معلومه کش میاد اما من فکر کنم منظور منافی ماساژ متداوم بوده چون مثل خانومای باردار که پوست شکمشون تا ماه نهم خیلی کش میاد اگه قرار به یه دفعه کش اومدن باشه من فکر کنم پاره بشه
من در مورد بر گردوندن پره به حالت اولش از یک دکترى تو وایبر سوال کردم که حتما پیوند پوست لازمه جواب دادن حتما خیر.! منم پوست بینیم کاملا ازاده به خاط نداشتن بافت!ولى فکر نمى کنم بشه از این موضوع روى پره ها استفاده کرد و کشید پوست و.. وقتى باید جاهاى خالى پر بشه پره هام کشیده میشه به سمت بالا
دزیره جان بهم گفت پیوند از دنده نیاز داری . هزینه اش قبل تعرفه 12 بود که البته الانم تغییری نکرده . فقط یک نمونه ترمیم دیدم که اونم از بچه های همین تاپیک بود بینیش خوب شدهبود اونم پیوند از دنده بود . نمونه اول تو مطبش چند تا دیدم . یزدانفر پزشکی هست که اعتقاد به چسب نداره برای همین تو مطبش نمونه خیلی خیلی کم میبینی .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان دکتر منافی که گفتن برو یه سال دیگه بیا یعنی پولتو پس داد؟ یا اینکه گفت تا یکسال صبر کن دیدی بازم ناراضی هستی بیا واسه ترمیم ولی رایگان؟ یعنی میخوام ببینم دکتر منافی اگه بیمارش ناراضی باشه پولشو پس میده یا اینکه رایگان براش ترمیم میکنه؟(که در هر 2 صورت حق بیماره)