2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849463 بازدید | 9732 پست
اریایی جان شنیده بودم فرهنگ مجد اگه عمل نخوای میگه نکن.اما به من که نگفت عمل نکن.حتی گفتم بینی های بیمارایی که نشستنو دوست نداشتم بهش بر خورد.من بینیم استخونی بود نه گوشتی الان همه ببینن میگن گوشتی بوده؟؟؟؟؟ بعد قوز نداشت که بخواد خیلی بتراشه اما قوس داده که من میخواستم بینیم ارتفاعش کم نشه دوست داشتم استخونشو.در کل من جز زیاد تغییر کننده های بینی مطب دکترم.نمیدونم چرا
کسی میدونه چرا شماره ی مطب دکتر عابدی پور رو کسی جواب نمیده؟ من هم روز زوج هم روز فرد تماس گرفتم کسی برنداشت رفت رو پیغام گیر ایشون حتی اگه دیگه عمل بینی انجام ندن که از چند نفر شنیدم این موضوع رو به خاطر سن و تجربه ی بسیار بالایی که دارن مطمئنا گنجینه ی ارزشمندی جهت مشاوره محسوب میشن و میتونه بسیار راهگشا باشه مشاوره با ایشون به نظر شخص بنده حداقل. خانوم امیلیا منظورتون دکتر موسوی زاده هست شما؟
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من در اولین فرصت عکس برادرم رو براتون میذارم به نظرم با وجود ورمش و کلا چرب و کلفت بودن پوستش بعد از پنج ماه جای امیدواری زیادی داره و شخصا نگرانی که از بابت نتیجه عملش داشتم تا حد زیادی برطرف شده بازم شما قضاوت کنید شاید دکترش برای مشاوره به کارتون بیاد چون ترمیمی هم کار میکنه و خوابکاری برادرم تو مطبش ندیده تو این چند نوبت که رفته به زودی عکسش رو میذازم
faren جان حتما فرهنگ میدونسته که بینیت خوب میشه که نگفته عمل نکن شاید به خاطر ورم بینیت گوشتی به نظر میاد اینکه چند وقته عمل کردی هم مهمه باید 18 ماه صبر کنی البته میزان ورم بینی ها با هم فرق میکنه در مورد قوس هم قبل عمل به دکترت گفتی قوس نده؟ حالا شما صبر کن اگر دیدی قوسش شدید هست و دوست نداری با دکترت صحبت کن ولی من توصیه میکنم حداقل بذار 2 سال از عملت بگذره بعد اگر قوسشو دوست نداشتی به دکترت بگو قوس رو پر کنه

سلام، سلام برید کنار من اومدم چیه خوب؟ یه مدت رفتم، حالا برگشتم. حرفی هست؟ وا چرا چپ چپ نیگا می کنید، نمیشه آدم برای همیشه خدافظی کنه بره، ولی دوباره برگرده؟ حالا به خاطر هرچی، مثلا به خاطر دلتنگی برای بعضیا یا مثلا به خاطر اینکه بعضیارو که ترک کرده خیلی بهش لطف داشتن و گفتن برگرد؟ یا مثلا.... دیدین میگن دل به دل را داره. من واقعا فهمیدم که اینطوریه. ینی بهم ثابت شد. سارا و آسمون اگه میدونستم من برم شما بدو بدو میرید ترمیم می کنید والا بلا زودتر میرفتم. مونیکا مبارکه دست مریزاد تاپیک جدید ولی از دیروز که دارم مطالب تاپیک جدیدو میخونم میبینم خیلیا نیستن. میترا، لیلی پیت، مریم، بقیه هم کمرنگن..... مریم، لیلی پاشید بیاید.بیاید محفلو گرم کنیم دوباره. بیاید برای سارا و آسمون جشن بگیریم................... ای خدا............ ای فلک................................ از دست این بی اعصاب. بی اعصاب جان هنوز که پستات جون آدمو به لب میرسونه. ای درد و بلات بخوره تو سر اون پیوندی یک کم خلاصه تر. پلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییز اگه میبینی هرکار میکنی فایده نداره و خلاصه نمیشه من حاضرم با هزینه شخصی خودم بفرستمت یه کلاس خلاصه نویسی. نگید خوب حوصله نداری نخون. اولا حوصله دارم وقت ندارم. دوما متناش پر از اطلاعات مفیده حیفه نخونم. بعضیاتونم که جدیدید.تاپیک قبلیم که رفت رو هوا. خوب پس جدیدا نمیدونن من کی هستم؟ دوست جدیدا: من موژی هستم یه ترمیمی. امروز 14 سال و 4 ماه و چهار روزه پاکم.. . نه ببخشید از عمل اولم میگذره. همین............................
سلام مژى جون، خوش اومدى. دلم براى خودتو اسپمات تنگ شده البته تو این پست اولت که دست کمى از بى اعصاب خودمون ندارى؛) باید بگم انشات خیلى خوبه ، آدم شاد میشه مى خونه. خدارو شکر هنوز پاکى.
یاسی جون بوس بوس. نچ نچ نچ نچ . این همه مدت من نبودم همش 108 صفحه؟ واقعا که. چقدر بی بخار..................... من گفتم بیام باید 1000 صفه بخونم. نه بابا. آبی از شماها گرم نمیشه. رییس تاپیک که رفته پی خوش خوشان خودش انگار نه انگار. همه رو ویلون و سیلون اینجا ول کرده. نه شرح مطب گردی ای، نه اسپمی نه دعوایی، نه داد و هواری، نه خنده ای، نه جوکی. اینجوری بوده که نه مهمون داریم اون بالا نه عضو جدیدی این پایین
Moji جون ماها خودمون باید این تابیک را باید زنده نکه داریم باید اینجا باشه و حتی به نظر من دکترها از وجودش اکاه باشند و بدونند همجین جایی هست که رصدشون می کنه و دیکه مثل قدیم نیست که خرابکاریهاشون را قایم کنند این تابیک هنوز nopa هست و از اون سمت هم یه عده ای به خاطر اتفاقایی که تو تابیک قبلی افتاد خیلی محافظه کارانه عمل می کنند مثلا دو تا از دوستای عزیزمون دارند به زودی ترمیم می کنند ولی ترجیح می دن فعلا اینجا مطرح نکنند  خود من هم راستش نمی خواستم بکم ترمیم کردم ولی خب کفتم جون مکه قراره رو حساب ترمیم من کس دیکه ای مجبور بشه با دکتر من ترمیم کنه؟ ولی من یکی همه جوره  Posht اینجا هستم به خاطر اینکه خودم واقعا عذاب کشیدم این ٩ سال را یه موقعهایی به خدا کریه ام میکیره که بهترین روزهای زندکیم با اون دماغ داغون کذشت شاید به نظر خیلی ها مسخره باشه ولی این واقعیته که تو این فرهنک داغون ما زیبایی یه زن مهمترین داشته اش هست حالا یه دماغ داغون وسط صورت جقدر باید رو زیبایی های دیکه صورت زوم کنی تا به جشم نیاد امیدوارم کسی نیاز به ترمیم نداشته باشه ولی اکر داشته باشه این تابیک باید باشه برای کمک به بقیه منظورم از کمک معرفی دکتر و اینها نیست همون کمک روحی هم باشه کافیه