سلام، سلام برید کنار من اومدم

چیه خوب؟ یه مدت رفتم، حالا برگشتم. حرفی هست؟

وا چرا چپ چپ نیگا می کنید، نمیشه آدم برای همیشه خدافظی کنه بره، ولی دوباره برگرده؟ حالا به خاطر هرچی، مثلا به خاطر دلتنگی برای بعضیا یا مثلا به خاطر اینکه بعضیارو که ترک کرده خیلی بهش لطف داشتن و گفتن برگرد؟ یا مثلا.... دیدین میگن دل به دل را داره. من واقعا فهمیدم که اینطوریه. ینی بهم ثابت شد. سارا و آسمون اگه میدونستم من برم شما بدو بدو میرید ترمیم می کنید والا بلا زودتر میرفتم. مونیکا مبارکه دست مریزاد تاپیک جدید ولی از دیروز که دارم مطالب تاپیک جدیدو میخونم میبینم خیلیا نیستن. میترا، لیلی پیت، مریم، بقیه هم کمرنگن..... مریم، لیلی پاشید بیاید.بیاید محفلو گرم کنیم دوباره. بیاید برای سارا و آسمون جشن بگیریم................... ای خدا............ ای فلک................................ از دست این بی اعصاب. بی اعصاب جان هنوز که پستات جون آدمو به لب میرسونه. ای درد و بلات بخوره تو سر اون پیوندی یک کم خلاصه تر. پلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییز اگه میبینی هرکار میکنی فایده نداره و خلاصه نمیشه من حاضرم با هزینه شخصی خودم بفرستمت یه کلاس خلاصه نویسی. نگید خوب حوصله نداری نخون. اولا حوصله دارم وقت ندارم. دوما متناش پر از اطلاعات مفیده حیفه نخونم. بعضیاتونم که جدیدید.تاپیک قبلیم که رفت رو هوا. خوب پس جدیدا نمیدونن من کی هستم؟ دوست جدیدا: من موژی هستم یه ترمیمی. امروز 14 سال و 4 ماه و چهار روزه پاکم.. . نه ببخشید از عمل اولم میگذره. همین............................