2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اریایی جان بینیت خیلی طبیعی عمل شده.چی بگم اون روزی که من رفتم خیلی بینیا بد بود.1منشی هم بیشتر نبود که فانتزی سربالا و بد بود.بینی خوب ندیدم.یکی که انگار بینیش بینی 1فرد دیگه بود رو صورتش.شانس من بوده اونروز.چون منم طبیعی میخواستم.فعلا که از دکتر خودمم راضی نیستم...
بچه ها کسی جدیدا مطب عابدی پور و عباس زاده نرفته؟این دو تا هنوز زنده ان و جراحی می کنن؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
سروش اتفاقاً امروز صحبتشون بود با خواهرم، ما مورد زنده داریم با عابدى پور عالى مال١٤ سال پیش، اون موقع پیر بود، الان پارکینسون نگرفته باشه،معجزه است! میدونم زنده است ولى نمیدونم عمل مى کنه یا نه!
بچه ها این ویدئو کلیپ رو ببینید .... فقط خدایی مواظب باشید از خنده غش نکنید .... http://www.aparat.com/v/AtIn4 دکــــــــــــــــــــــــــــــــترررررررررررر حسنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایی بچه ها خیلی این دکی تو کار تبلیغاته .... اما عکساس سایتش که چنگی به دل نمی زد بخصوص رخاش که افتضاحه.......
بچه ها اااااااااااااااااااا یه چیزی یادم رفت آمال یک سال بعد از عمل : مرگ بر دکتر حسنایی بچه ها آخرشم روش نشد یه عکس از آمال بذاره تا مام کیفش رو ببریم فقط هی دکتر حسنایی ال دکتر حسنایی بل !
وای مانی دهنت سرویس ..از خنده مردم ولی جدا از شوخی به نظرم ایران تنها چیزیش که خوبه تو جهان برای عمل بینی قیمتشه و گرنه اکثر دکترامون از دکترای آمریکا مثل nassif , sam rizsk , kim , و حتی خیلیای دیگه که من فقط فیلمای یو تیوبشون رو دیدم خیلی عقب ترن.اگه قبول ندارید برید فقط سایت این دکترای خارجی رو بعد و قبلشونو ببینید تا کامل به این قضیه ایمان بیارید.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
دختر طلا جان ممنون عزیزم لطف داری من فروردین 92 عمل کردم 3400 شد کلا الان شنیدم 5 5500میگیره faren عزیزم مشکل بینیت چیه چرا از دکترت راضی نیستی؟ مرمر جان ممنون عزیزم بله عمل اول بودم راستش خودمم باورم نمیشد که بینیم اینقدر طبیعی بشه از شما چه پنهون اینقدر الان تب عمل فانتزی و نیمه فانتزی زیاد شده که بعضی وقتا به خودم میگم بینی من دیگه سوپر طبیعیه اگر قوس ملایم داشت بهتر میشد یا نه خودم قبل عمل گفتم قوس نده ولی حالا نمیدونم اگر گفته بودم قوس ملایم بده بهتر بود یا نه البته خودم تیغه صاف و بدون قوس رو بیشتر دوست دارم اما بعضی تیغه ها که یکم قوس ملایم دارند هم قشنگن در مورد ترمیم نمیدونم راستش اما یک ویژگی که فرهنگ داره صادق بودنش هست اگر واقعا بدونه بینی خوب نمیشه میگه و ردش میکنه البته من الان دیگه مطبش نمیرم امیدوارم هنوز این ویژگی خوب در فرهنگ باشه faren جان به هر حال عمل بینی سلیقه ای هست من از کار یک دکتری ممکنه خوشم بیاد شما نه این حق طبیعی هر کسی هست سلیقه ها که مثل هم نیست بینی منشیش هم من دوستش ندارم چون میشه گفت فانتزی ترین کار فرهنگ هست ولی اونم در مقایسه با خیلی از بینیای فانتزی خیلی خوکی نیست ولی در هر حال در مورد بینی این منشیش با شما موافقم چون خودم بینی طبیعی پسندم