2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظام قدیم انسانی یا جدید؟ازنظر اسونی کنکور و خودکتابای درسی و حجم مطالب

نظام جدید بودم.لازم نیست سخت بگیری و از اونایی که یه غوله بزرگ از کنکور ساختن پیروی کنی.کتابای درسیتو اگه قشنگ بخونی عالیه در کنارش تست.اگه تا الان پایه چیزی نخوندی بهتره واردش نشی کلا.شروع کن اون چیزایی که خوندیو مرور کردن.سوالای کنکور خیلی راحت بودن حتی واسه منی که هیچی نخوندم واسه کنکور 

نظام جدید بودم.لازم نیست سخت بگیری و از اونایی که یه غوله بزرگ از کنکور ساختن پیروی کنی.کتابای درسیت ...

پن تجربی ام میخوام کنکور انسانی بدم قدیمم پس عمومیای خودمو مخصوصا دینی رو خوب بلدم

ادبیات در حد قرابت و ارایه

دینی کلا

عربی ترجمه و تعریب

زبان لغت و گرامر

درمورد ریاضی انسانی میدونم بخونم میتونم درصد بالا بیارم ول بقیه درسهاتون رو نمیدونم

میشه کمکم کنی؟

روان و اقتصادو کامل بخونم 

بعد عربی رو ترجمه

ادبیاتم قرابت

چیا موند؟؟؟

اها تاریخ و جغرافیا کتاب پیش رو بخونم سراغ پایه نرم؟

گلا بگو چیکار کنم:(لطفا💙

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

پن تجربی ام میخوام کنکور انسانی بدم قدیمم پس عمومیای خودمو مخصوصا دینی رو خوب بلدم ادبیات در حد قرا ...

ببین کتاب روان شناسی خیلی سادس ینی میتونی رااحت یادش بگیری پس اینو بخون. اقتصاد برو سراغ درستی حفظی نه مسعله دار.تاریخو یا کنار بزار بخاطره سنگینیش یا در حد خیلی کم وقت بزار براش.

جغرافیا راحته میتونی مثلا درسایی که دوست داریو بخونی ولی بازم میگم زیاد وقت واسه تاریخ و جغرافیا نزار.

قرابت واسه ادبیات بلد باشی عالیه و عربی هم ترجمه بخونی ینی همه چی خوندی دیگه

ببین کتاب روان شناسی خیلی سادس ینی میتونی رااحت یادش بگیری پس اینو بخون. اقتصاد برو سراغ درستی حفظی ...

قواعد ترجمه ی عربی تخصصی مثل عربی عمومیه؟یا نکته هاش بیشتره؟

و جغرافیا فقط مال پیش رو بخونم؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

قواعد ترجمه ی عربی تخصصی مثل عربی عمومیه؟یا نکته هاش بیشتره؟ و جغرافیا فقط مال پیش رو بخونم؟

یکم نکته هاش بیشتر ولی سختر نیست.

جغرافیا هم آره یا میتونی از بین سه سال اون درسایی که به نظرت راحت ترن رو گلچین کنی و بخونی

پیج مشاوره تحصیلی کنکور انسانی  زیر نظر دانشجوی دانشگاه فرهنگیان و دانشجوی روانشناسی با طرح برنامه ریزی مشاوره vipبا فقط ماهی ۷۰ تومن

📝شیوه کار:

📌تهیه و ارسال برنامه شخصی مطابق با برنامه راهبردی آزمون و برنامه درسی مدرسه و شرایط و ویژگی های هر داوطلب

📌معرفی منابع مطابق با سطح درسی داوطلب

📌بررسی و تحلیل روزانه گزارش کار داوطلب و مشخص کردن نقاط ضعف و قوت

📌مشاوره تلفنی ۲ بار در ماه

📌آموزش و توضیح نحوه خواندن دروس مختلف و تست زنی و تکنیک های مختلف کاهش منفی و مدیریت زمان و...

📌ارسال اطلاعات به داوطلب درباره ضرایب.. زیرگروه ها... بودجه بندی دروس و...

📌ارسال جزوه های دبیران مختلف در صورت نیاز و تشخیص مشاور....

در صورت تمایل به پیج moshaver_konkourrr@

دایرکت بدید