2777
2789
عنوان

سینوزیت😷کمک

98 بازدید | 11 پست

بچه ها برای درمانش چه راهکار هایی دارید؟

الان درد دارم خیلی بده نمیزاره بخوابم

دارو هم خوردم مسکن فایده نداشت

اگه راهکاری بلدین لطفآ بگید

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

شستشوی بینی با آب نمک یا سرم بیولوژی

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عنبر نساراي اصل درمان ميكنم ارومم ميكنه 

عاااالیه

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

باورت میشه میخواستم تاپیک سینوزیت بزنم....من جرات ندارم حمام برم همین که بیام گلوم وگوش وسرم عفونت میکنه امروزم حمام بودم سرم شده انگار یخچال یکمم داغم حس میکنم گلومم بو گرفته

مایعات. زیاد بخور وقتایی که برای من تبدیل به گلو درد میشه آنتی بیوتیک میخورم

بخور وگرم کردن زیر گردن وپیشانی باحوله گرمم خوبه برای من

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
باورت میشه میخواستم تاپیک سینوزیت بزنم....من جرات ندارم حمام برم همین که بیام گلوم وگوش وسرم عفونت م ...

آنتی بیوتیک خوب نیست..باکتری های مفید بدنتم میکشه...عنبرنسا اصل گیر بیار دودکن 

من خیلی درگیرم باش

چندتا چیز میگم انجام بده عالیهههه

اول اینکه با روغن سیاه دونه پیشونی ت رو ماساژ بده حسابی. تا زیر ابروهات حتی

بعد با یه هد بند یا روسری نخی پیشونی ت رو ببند.

یه دمنوش مخلوط  پونه و آویشن بخور .یه پتو بکش سرت که عرق بیفتی

خوب میشی

منو دعا کن.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊