2777
2789
عنوان

بچها کمک مامانم😢😢😢

304 بازدید | 10 پست

مامانم دندونش درد میاد نمیدونم چیکار کنم دکترم ک نمیتونیم بریم،قرص خورده خوب نشده،سیر ام امتحان کردیم نشد،دندونش خالی شده،چیکار کنم دردش قط بشه بخابه

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

قرقره اب و نمک . اگه انار داری پوست انار بزار رو دندون . دهان شوی الکلی بزنه .

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ژلوفن سوراخ کن بریز داخل دندونش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

قطره دنتول از داروخونه بگبرید براش.

من پارسال ۲۹ دندونهای عقلم شروع کرد درد کردن هیچ جا دکتر نبود تا ۱۵ فروردین رفتم چهارتاشو تو ی ساعت کشیدم دردش امانمو بریده بود 

سیر رو رنده کنید بذارید عفونت رو کامل میکشه من اینجوری ۱۵ روز طافت اوردم.

منم معده درد شدیدی دارم نمیدونم چیکار کنم

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

میخک را پودر پودر کنه با اسیاب...

بعد با مقدار خیلیییی کمی اب قاطی کن پنج الی ده دقیقه نگه داره تو دهنش کنار همون دندان ک درد داره...کامل بی حس میشه ولی بعدش دهنشو شستشو نده با اب.