2777
2789
عنوان

شب عید دلم گرفته😞

244 بازدید | 17 پست

چیکار کنم خوب بشم؟ انگار دلم سنگین شده

نفسم تنگه

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

حال کی خوبه اخه دلم واسه مهمونای عید تنگ شده در خونه ادمو میزنن  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فک میکردم امروز خیلی خوش حال میشم ولی نشد

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

من هی تمیز میکنم خونرو مثل هرسال مرتب نگه میدارم که یدفعه مهمون میاد یهو یادم میاد هزچکی نمیاد دلم میگیره خیلی بده خیلی دلگیره من حتی خونه پدرمادرامونم نرفتیم 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

منم گریه کن من یه بار گریه کردم اما خوب  نشدم بیشتر باید گریه کنم دعا کنید دخترم هی بالا میاره گریه میکنه دعا کنید خوب شه دارم میمیرم

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
قربون دلت بشم.. چرا دلت گرفته؟ واست آیة الکرسی میخونم گلم ☺🍃

مرسی مهربونم😍

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

من یه حس بدی دارم اونم اینه که حس میکنم زیر زیری دنیا میخواد به سمت مجازی شدن پیش بره همش تو کانالا و تو خبرایی که از کشورای دیگه میبینم یه جوری که انگار بدشون نمیاد حتی بعد کرونا هم خرید تحصیل کار معاشرت مجازی باشه این کار یعنی زنده به گور کردن ادما 

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
گریه چرا؟؟ چرا اینطوری میکنید با خودتون؟؟؟

چی کار کنیم خوش حال باشیم تز این شرایطی که توش گیر کردیم این نوع زندگی رو من نیم درصدم دوست ندارم بگذرسم که بعصیا عاشق این سبک زندگین خودشون باشن وشوهرشونو شاید بچه هاشون 

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣