2777
2789
عنوان

یه تومن🤩🤩

272 بازدید | 26 پست

بابت کاری ک برای مغازه شوهرم انجام دادم،بهم داده

حالا بنظرتون بعد از کرونا باهاش کلی لباس بخرم عقده هامو خالی کنم یا یه سکه؟🧐🧐

دلیلتونم بگین😷

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

لباس😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

به نظرم باهاش یه خونه بخر مرکز شهر , باقیشم بزار بانک

کار در منزل !   بچه ها اینایی که میان تاپیک میزنن به اسم کار در منزل ای دی میزارن براتون و میرید تلگر ام بهتون میگن 30 هزار تومن بریزید به حساب شرکت دانش بنیان تا استخدام بشید , همش کلاه برداریه , اینا یه مشت حروم خور دزد هستن گولشون رو نخورید .