سلام دوستان ...کیا سگ دارن؟؟ دردسر و مخارجش زیاده؟؟ دخترم خیلی اصرار داره براش سگ بخریم ولی دو دلم...و اینکه یه بچه کوچیک دارم آسیبی بهش نمیرسه؟؟اونایی که سگ نگه میدارن لطفا راهنمایی کنید🌷
پ.ن: مخالفان حیوون خونگی لطفا نظر ندن ممنون😊
اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید.... برتراند راسل
سلام سگ دارم از نوزادی با دخترمه الان دخترم ۹ ماهشه عاشق همن بی نهایت و همش دنبالش میکنه بگیرتش
نژادش چیه عزیزم؟ یکم از بابت بچه م میترسم
اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید.... برتراند راسل
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
اگه از اول عادتش بدين به خوردن غذاي خونگي اونوقت خرجي نداره ، سالي ٢ بارم قرص انگل بخوره. يسري واكسنم داره كه تو سن پايين بايد بزنين.ولي تو سن بالا خوب خرج دارن دكتر و دارو و اينا.
سلام عزیزم مسئولیتش سنگینه مخارجشم زیاده فکر کن به اندازه ی یه بچه حتی بیشتر اگر حساسیت به مو دا ...
منم به همین مسائل فکر میکنم پشیمون میشم ..ولی خب به حیوون خونگی هم علاقه داریم
من سگ دارم، به نظرم نگیر،چون وابستگی میاره اگه خدایی نکرده چیزی بشه ناراحت میشین اگه مریضم بشن هزین ...
☹🙁🙁🙁
مرسی گلم از راهنماییت😘