ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نامزدم باشی باید عیدی بدن من دوسه ماهه نامزدم کردم میخاستن عیدی بیارن ولی به خاطر کرونا گفتم نیارید ولی نامزدم یه سه تار برام خرید۲میلیون گفت بعد عید اوضاع آرومتر بشه انشالله میریم خرید لباس
زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم...بعد وقتی میریم شهرمون من نمیرم خونه مادر اون..میرم خونه مادر خودم...بعد جالبه....همش طلبکاره که تو نیومدی خونه ما به من بی احترامی کردی.....وقتی این حرفا میزنه میخوام داد بکشم.با همین رفتارا زشتشون زندگی ما رو دارن میپاشونن....همش سره این رفتاراشون با شوهرم دعوا و بحث داریم....از دلم نمیره بیرون...دلم باهاشون صاف نمیشه
ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم...بعد وقتی میریم شهرمون من نمیرم خونه مادر اون..میرم خونه مادر خودم...بع ...
منم بودم دلم صاف نمیشد. شوهر من برام ی دستبند خرید عیدی، مادرشوهر پدرشوهرمم جدا از اون برام عیدی خریدن؛ ی انگشتر. تازه مامانم شاکی بود ک سبکه انگشتره
دگ ببین تو چی کشیدی
دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
ولی میدونی مشکلم چیه؟؟؟؟ مشکلم اینه که نمی تونم بهشون بگم که از چیا ناراحتم ...اونا هم نمی دونم خو ...
چند بار به شوهرم گفته...ولی اون اصلا انگار نمی خواد احساسات منا بفهمه....نمی دونم
.شایدم چون که مرده درکشا نداره....چند بار بهش گفتم..ولی از بس سرسری میگیرتشون و اهمیت نمیده..دیگه وقتی میگه چته یا چرا نمیای دیگه بهش نمیگم...روم نمیشه دیگه بهش بگم
چند بار به شوهرم گفته...ولی اون اصلا انگار نمی خواد احساسات منا بفهمه....نمی دونم .شایدم چون که مرد ...
اگر میتونی فراموش کن. اینجوری خیلی اذیت میکشی
دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍