2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عمم اینا هم هستن گفتم شاید باید بدن‌ 😂 هیچ سالی عمم ب من عیدی نداده

فعلا که عقد نکردی..

الان باهم نامزدید؟بله برونت چی شد؟

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

واسه من مادرش واسه همه سبزه گذاشته بود تو ظرف سفالی بعد واسه من تو ظرف یه بار مصرف..بعد من ناراحت شدم‌به شوهرگ گفتم...شوهدم که بهش گفته بود گفته بود اونا خودشون ظرف سفالی دادن.....دیگه خودتون تا تهش برین...عیدی هم یه آب میوه گیری که یه بار رفتم خونشون شوهرم گفت اینه...تو کابینت بود..‌تازه نمی دونم چرا ازش استفاده شده بود...نمی دونم از اون یکی دخترش بود داده بود به ما....متنفرم ازشون

نمیدونم عمم اینا هم هستن گفتم شاید باید بدن‌ 😂 هیچ سالی عمم ب من عیدی نداده

پس حتما اینبارم نمیده😂

جنسش خسیسه لابد😂

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
واسه من مادرش واسه همه سبزه گذاشته بود تو ظرف سفالی بعد واسه من تو ظرف یه بار مصرف..بعد من ناراحت شد ...

چ مسخره مامان من عروس بیاره بهترین کارو میکنه واسشون 

منم متنفرم ازادمای شوهرم مخصوصاپدرش

تازه بعدشم تا ۴ ماه که رفته بودیم خونمون معلوم نبود کدوم گوری بودن...اصلا یه زنگم نزدن...تا به روز اتفاقی تو خیابون دیدمشون....و سلام کردم...جالبه حالا. ....الان شوهرم طلبکار شده که چرا نمیای خونه مامانم اینا واسه عید...چرا زنگ نمیزنی عید رو تبریک بگی

واسه من مادرش واسه همه سبزه گذاشته بود تو ظرف سفالی بعد واسه من تو ظرف یه بار مصرف..بعد من ناراحت شد ...

الهی بمیرم. دلم ی جوری شد. چقد ب ادم برمیخوره

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍