2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 110 پست
من یک بار یک بیماری را از نزدیک دیدم ، که موجوات خیالی میدید. باهاشون حرف میزد و بازی می کرد و بحث می کرد و گاهی دعواش میشد . براش اون موجوذات با من و پزشکش و چه میدونم پرستارهای اون مرکز هیچ فرقی نداشت. همشون به یک اندازه واقعی بودن برای کسی که افسسردگی داره و خودکشی می کنه هم همینه، دلایلش برای خودش اونقدر منطقیه که مو لایدرزش نمیره ، قابل باور نیست بالا و پائین شدن چند تا هورمون ، کلا باعث بشه نحوه استدلل و دلیلها و همه چیز ذهنت بهم بخوره ، اما میخوره . بدبختی هایی که باعث میشن خودکشی کنی ، برات کاملا واقعین . یک آدم سالم می فهمه واقعی نیست ، اما اون آدمی که افسردگی داره ، ممکن نیست بفهمه این بدبختی نیست
چقد خوبه ادما سریع فکر نکنن دنیا به اخر رسیده خودمن یه موقعی فک میکردم دیگه همه چی تمومه و فقط زار میزدم ولی ن میبینی اینجور نیست باید جنگید و ساخت
انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شرایط بستگی داره من آدم دلسوز کنارم داشتم مادر و خواهرهای همسرم تو اون دوران اجازه نمی دادن من تا توی دستشوئی تنها برم حتی یک دقیقه تنها نمی موندم . بارها و بارها شب از خواب بیدار شدم و دیدم همسرم داره راه میره تو اتاق خواب ، که خوابش نبره . می ترسید بخوابه و من بیدار شم و کاری بکنم من هم البته دوران ناراحتی شدید داشتم ، دورانهایی که خیلی تحت فشار بودم به دلایل مختلف . اما اون وضعیتی را که اون دوران داشتم ، اون دورانی که هورمونهام بم ریخته بود و نهایتا هورمون درمانی شدم ، نمی تونم وصف کنم اصلا . انگار همه دنیا سیاه بود .
اگر اینطور فکر میکنی و از نوشته هام لحنمو تشخیص دادید اوکی. مرسی از قضاوتت...
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
ارکیده جان موفق باشید عزیزم... خدا نگهدار
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
از مقدمه بوف کور (هدایت) تو زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح رو آهسته می خوره این دردها را نمی شه به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باورنکردنی رو جزو اتفاقات عجیب حساب کنن اگرم به کسی بگید یا بنویسد، مردم بر حسب عادتشون سعی می کنند آونها را با لبخند تمسخرآمیز کنن چون بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده تنها داروی فراموشی شون شراب و افیونِ تلخِ و ی جورایی حقیقتِ