2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 46 پست
چکار نمیکنه؟؟؟.چکار نکرده؟؟؟.اینا گفتم بدونی شوهر شما هم تمام دنیاش شما هستید و شما اشتباه فکر میکنی ...

میخوای بخاطر یه تلفن نزدن به مادرش به مدت یک هفته برگ طلاقمو بگیرم🤗 شما لابد اینجوری هستین وگرنه مردا اینجوری نیستن ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخوای بخاطر یه تلفن نزدن به مادرش به مدت یک هفته برگ طلاقمو بگیرم🤗 شما لابد اینجوری هستین وگرنه مر ...

خخخخ ی چیز ی اتفاق افتاد نمیشه اینجا بگم زنم سرم اورد انقد بلا انقد توهین بهم کرد زنم.همش کوتاه میام نیگم زنم چکارش کنم خدا از همسر ناسازگار نگذره.توب چشمام نگاه میکنه ...ولش کن.

خخخخ ی چیز ی اتفاق افتاد نمیشه اینجا بگم زنم سرم اورد انقد بلا انقد توهین بهم کرد زنم.همش کوتاه میام ...

ای بابا...همیشه انگار اینجوری که یک‌نفر به هر قیمتی طرف دیگه رو میخواد...در اینجا شما عاشق دلسوخته هستین انگار 

اما ما نه

منم شوهرمو میخوام و دوسش دارم اونم منو دوست داره ولی خب ادم چیپس و پفک هم‌دوست داره  

مرد خوبیه ولی خب تا همه چی خوب خوبه 

ای بابا...همیشه انگار اینجوری که یک‌نفر به هر قیمتی طرف دیگه رو میخواد...در اینجا شما عاشق دلسوخته ه ...

همین بدون ک شوهرت تمام زندگیش شما هستید شما هم سعی کن تمام زندگیت شوهرت باشه بعد خانواده ات این حس میتونی بهش منتقل کنی

همین بدون ک شوهرت تمام زندگیش شما هستید شما هم سعی کن تمام زندگیت شوهرت باشه بعد خانواده ات این حس م ...

چپ میره راست میره میگه خانوادم خانوادم 😏

بعدش میگه تو مجبوری موندی 

چرا باید اولویتم همسرم باشه 

چپ میره راست میره میگه خانوادم خانوادم 😏 بعدش میگه تو مجبوری موندی  چرا باید اولویتم همسرم ب ...

این غرورش.مرد اینجور بهتر بری مشاوره خانواده روش های طرز رفتارهای نشون جفتتون میده بعد از زندگی لدت بیشتری میبرید

یه روزی بود  ولی الان نقش بازی کردنش هم برام سخته خودش داره روانشناسی میخونه

اشکال نداره ببرش مشاوره خانواده.حتماااااااا این کار بکیند.بعد این تفکر شماست من انقد زنم دوست دارم بازم میگه فیلم بازی میکنی من دوشت نداری.

اشکال نداره ببرش مشاوره خانواده.حتماااااااا این کار بکیند.بعد این تفکر شماست من انقد زنم دوست دارم ب ...

صد بار به مشکل باهاش خوردن گفتم بریم گفت من نمیام...من خودم همه رو مشاوره میدم...

فعلا که نمیشه جایی رفت...همسرم نیست

اره بعدا حتما برید تلاش اتون بکنید چون فعلا ب مشکل سخت نخوردید و توی روی هم در نیوندیدی میتونید زندگی رشد بدید اما اگ توی روی هم در بیاید ن دیگ ب درد نمیخوره.یا سخت درستش کنی.