2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 46 پست
خوب هم دادن بابا، اینم در نظر بگیر سه هفته دارن خرجتون و میدن 

خدایی همسرم سعی میکنه هر وقت میایم چیز میز بیاره ...بعد خودشون اصرار اصرار میکنن ندارن من غلط بکنم بیام 

الان من چیکار کنم ؟؟ چرا منو ضایع کردن 😭😭 برم دیگه پامو نمیذارم اینجا 

ممن باشم خدارو شکر میکنم .ک خدا بهم فهموند قدر شوهرم بدونم.ببخشید من اقا هستم نمیشه واضح تر بگم امامن جای شما میبودم میرم خونه دل سیر همسرم بغل میکنم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممن باشم خدارو شکر میکنم .ک خدا بهم فهموند قدر شوهرم بدونم.ببخشید من اقا هستم نمیشه واضح تر بگم امام ...

تقصیر من بدبخت نیست

من فقط این وسط هی حرص میخورم 

دو طرف هی میخوان پز بدن بعد من این وسط موهام سفید میشه

چه خوب یکی در مبکنه😭😭

عزیزم حنمن ی چیزی بزار رو پول 

اینجوری خودت میری بالا پیش شوهرت

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
عزیزم حنمن ی چیزی بزار رو پول  اینجوری خودت میری بالا پیش شوهرت

آره ...ولی ایکاش من لعنتی یادم بمونه که شوهرم گفت فلان قدر بدیم من تو دلم نگم مادر من از مادر او چی کم داره الان منو کم میبینه

باید خودم از قبل روز پدر و مادر از اون پول بر میداشتم که الان اینجوری خون به دل نشم

ممن باشم خدارو شکر میکنم .ک خدا بهم فهموند قدر شوهرم بدونم.ببخشید من اقا هستم نمیشه واضح تر بگم امام ...

درسته کم‌عیدی دادن اما این خانم ها هم بی راه نمیگن...من در نصف هر ماه رو خونه پدر و مادرمم بخاطر کار همسرم ...تقریبا شش ماه خونه مادر و پدرمم شش ماه خونه شوهر ، جدا از خرج و مخارج بالاخره سر و صدای بچه من هم تحمل میکنن ...من از همسرمم مممنونم اما جبهه گرفتن در برابر خانوادمم زیاد درست نیست

درسته کم‌عیدی دادن اما این خانم ها هم بی راه نمیگن...من در نصف هر ماه رو خونه پدر و مادرمم بخاطر کار ...

خخخخخ.اره اینجاست ک بازم نفس شیطانی گل میکنه.شما زن ها جون ب جونتون کنند طرف خانوادتون ب شوهرتون نمیدید.تمام دنیای شما شوهرتون من خواستم این ثابت کنید

خخخخخ.اره اینجاست ک بازم نفس شیطانی گل میکنه.شما زن ها جون ب جونتون کنند طرف خانوادتون ب شوهرتون نمی ...

وااا...تمام دنیام شوهرم چه ربطی داره ...همه جون کندن ها خونه شوهر ، تمیز کاری، مهمون داری ، زایمان ، بچه داری ،

خونه شوهر دهنمون صاف شده خونه بابام یه ظرف نمیشورم معلومه که طرف خانوادم هستم ...الان نصف سال خونه مامانم اینا هستم خورد و خوراک سر و صدای بچم 

اینا هیچیه 

میدونی پول گوشت چقدره پول برنج چقدره

اره ۹۰ درصد مردها اینجورند.شک نکن مرد شما شما با تمام دنیا عوض نمیکنه.

مرد من بخاطر عدس و روغن و ماکارنی هم منو عوض میکنه صد بار امتحانش کردم ....اولویت اخرشم من شاااااید باشم

نه مرد من بلکه ۹۹ درصد مردا همینن 

تازه فک میکنن اگه موندیم و باهاشون زندگی میکنیم چون مجبوریم

شما هم لابد مجردین

یا دنیایی که میگن غیر مادرتون ، خواهرتون ، خالتون ، داییشتون و پولتون و ماشینتون ووووو هست

مرد من بخاطر عدس و روغن و ماکارنی هم منو عوض میکنه صد بار امتحانش کردم ....اولویت اخرشم من شاااااید ...

خخخ ن جان برادر اینجور نیست من متاهل هستم زن امم با همه خوب و بدی هاش با همه دنیا عوض نمیکنم.ب خدا قسم بهم بگن دهتا زن خوب اصلا فرشته از بهشت بهت بدیم زنت طلاق بد قبول نمیکنم.شوهر شما هم اینجور شرایط باید بسازی دست زن چطور شرایط درشت کنه