2777
2789
عنوان

سوال

180 بازدید | 46 پست

من با بچم خونه مامانم اینام الان دو ، سه هفته ای هست اینجاییم همسرم باهامون نیست

روز مادر  و پدر همسرم مجموعا تقریبا یک و نیم داد بدم به پدر و مادرن الان اولین  عیدی به بچم صد تومن دادن ..میدونم نباید اینجوری حساب کتاب کنم زشته اما خب

من از شوهرم خجالت میکشم بگم صد تومن دادن

چیکار کنم ؟؟؟

شما جای من بودی چیکار میکردین؟

اگ خودت داری بزار روش بگو اونا دادن

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب هم دادن بابا، اینم در نظر بگیر سه هفته دارن خرجتون و میدن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

پدرشوهرم به دختر من ۵۰تومن داده دستشم درد نکنه بنده خدا طلبکار که نیستیم ازشون 

طلبکار نیستم ولی همون یک و نیم رو کنار میذاشتن سیصد میدادن چی میشد از این جیب به اون جیب 

دختر خودشونو ضایع نمیکردن...باور کنین طلبکار نیستم ولی الان میریم خونه مادرشوهرم به من سال گذشته پانصد داده بودن تازه اوضاشونم اگه بدتر نباشه بهتر نیست

شما باشین ضایع نمیشین اولین عید بچتون صد تومن 

خودمم همین فکرو کردم ولی عذاب وجدان دارم 🙁

نداشته باش

بزار روش

من درکت میکنم عزیزم

ادم جلو شوهرش کنف میشه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
شما مقدار هدیه تون زیاد بوده اونا معقول بوده

اره...دفعه دیگه از این کارا نباید بکنم ...که بعد به چکنم بیفتم...خدایی تو فکر عیدی دادن به بچم بودم گفتم اینطوری جلو شوهرم خوب عیدی میدن ...مهمون داری هم سخت نمیگذره

خودمم همین فکرو کردم ولی عذاب وجدان دارم 🙁

ب نظرم بهتر اول خدارو شکر کنی برای شوهر خوبی ک داری بعد این بزرگی شوهرت ب خاطر بشپاری و ب فکر جبرانش باشی.و وقتی ک دعواتون شد ب این چیزای خوب ک داره فکر کن و زود اشتی کنید.

ب نظرم بهتر اول خدارو شکر کنی برای شوهر خوبی ک داری بعد این بزرگی شوهرت ب خاطر بشپاری و ب فکر جبرانش ...

الان من چیکار کنم ؟؟ چرا منو ضایع کردن 😭😭 برم دیگه پامو نمیذارم اینجا