2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم

146 بازدید | 21 پست

از زایمان ..هم از  طبیعی و هم از سزارین..دکترم دید ترس دارم گف سزارین میکنم برات ..حالا تو روحدا بگین برای زایمان راحت چی کار کنم من تازه ماه چهار هستم اما شب و روز استرس زایمان دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا چه خوب دکترت رو بزار روی سر، من الان هشت ماهم اما نمیدونم چی میشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سز که هیچی نمیفهمی زیاد بهش فکر نکن بالاخره که باید دنیا بیاد😑حالا خودم حامله بودم میگفتم نمیشه زای ...

اخرش چی کار کردی؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

استرس نداشته باش.سزارین اونجوری اذیت نمیشی.ولی خب عمله و باید بعدش مراعات کنی دیگه. تجربه ی طبیعی ن ...

برا بعدش کمکی زیاد دارم 

والا چه خوب دکترت رو بزار روی سر، من الان هشت ماهم اما نمیدونم چی میشه 

عزیزم تو خصوصی عمل میکنن 10تومن هزینه اشه

چو فردا شود فکر فردا کن. از الان تا ۵ ماه دیگه استرس؟؟!!! میدونی استرس چقدر برای نی نی بده... از دوران بارداریت لذت ببر. اگه ترس داشتی باید قبل اقدام فکر می کردی گلم... الان دیگه زایمان طبیعی هم کاملا بی درده... اما باز تشخیص دکترت مهمه

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
چو فردا شود فکر فردا کن. از الان تا ۵ ماه دیگه استرس؟؟!!! میدونی استرس چقدر برای نی نی بده... از دور ...

زایمان اپیدروال دوستم کرد گف باز هم خیلی درد داشته  بی نهایت..قبلش فکر میکردم سزارین خبرم نمیشه بی هوشی اماالان تو شرایطم  فرق میکنه

کمکی که لازمه ولی تا حدود یک هفته نمیتونی صاف راه بری ولی میتونی کمرتو خم کنی و کاراتو انجام بدی.نتر ...

یک ماه بعدش باید برم سر کار 

بعد چند وقت سرپا بودی دیگه؟؟

من صب سز شدم شبش راه رفتم روز اول خوب و خوش خرم انگار نزاییدم ولی فرداش دردام بیشتر بود قابل تحمل بالاخره شکمو پاره میکنن دیگه.ولی بعده سه ۴روز سرپا بودم ولی کار نمیکردم تا ده بیست روز چون ممکنه کمر درد بیاره.ولی اینم در نظر بگیر که اگه طبیعی زایمان کنی و زیاد بخیه بخوری وضعت از سزارینم بدتر میشه