2777
2789
عنوان

فیلم غیر قانونی

813 بازدید | 23 پست

یه مدت پیش یکی از دوستام فاز نصیحت برداشت و گفت

این فیلمایی که از توی نت یا کانال های مختلف دان میکنی چون غیر قانونیه حلالم نیست و حق الناسه.

گفت حتی خارجیاشم یا برای دوبله شون زحمت کشیده اند یا برای زیرنویسشون. پس حتما باید بری از سایت قانونی دانلو کنی.

الان کلی عذاب وجدان دارم.😣😣

کلی فیلمم هست که دلم میخواد ببینم ولی نمیدونم از کجا قانونیشو دانلود کنم.

به نظر شما واقعا اشکال شرعی داره دانلودشون؟؟؟ حتی زیر نویس داراش؟؟

😐😐😐😐دلبندم فیلم خارجیو چجوری میشه قانونی نگاکرد وقتی ن توسینما پخش میشه ن مستقیم وارد میشه ک بخایم تعرفه بدیم مجبوربم دانلود کنیم دیگه

شما بقیه ی چیزارو رعایت کن این ی قلمو خدامیبخشه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐دلبندم فیلم خارجیو چجوری میشه قانونی نگاکرد وقتی ن توسینما پخش میشه ن مستقیم وارد میشه ک بخا ...

فیلم خارجی حداقل زیر نویس داره

برای زیر نویسشم زحمت کشیده اند

شاید اون سایتی که اینا رو میده بیرون بابت فروششون یه دست مزدی به مترجم و زیر نویس کارش هم بده.

فیلم خارجی رو نمیشه تو ایران قانونی تهیه کرد

باید از کشورهای خارجی بگیری که اونجوری قیمت یه دی وی دی فبلم میشه حدودا قیمت یه شلوار جین!

برای خارجیا هم واقعا زیاد فرقی نداره. اونا سودشون رو می کنن، البته بله در حالت ایده ال باید ما هم پول پرداخت می کردیم ولی اصلا شدنی نیست

ولی فیلم ایرانی، آهنگ ایرانی از خواننده های داخلی رو هیچ وقت دانلود نکنین و بخرین تا عملا حمایت کنید از صاحب اثر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فیلم خارجی حداقل زیر نویس داره برای زیر نویسشم زحمت کشیده اند شاید اون سایتی که اینا رو میده بیرون ...

مطمئنا همینطوره

خیلی از سایتای دانلود فیلم بااینکار درآمدزایی میکنن حالا من سیستمشونو دقیق نمیدونم ولی مطمئنا پولی رد و بدل میشه این وسط

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
فیلم خارجی حداقل زیر نویس داره برای زیر نویسشم زحمت کشیده اند شاید اون سایتی که اینا رو میده بیرون ...

مترجمان زیرنویس های خارجی دو دسته ان:

۱. مترجمانی که مستقلا ترجمه می کنن و به میل خودشون رایگان این زیرنویس رو منتشر می کنن تا بالاخره تو این زمینه شناخته تر بشن

۲. مترجمانی که با سایتای فیلم و سریال قرارداد دارند و از اونا پول می گیرن، سایت های فبلم و سریال هم پولشون رو از حق اشتراک در میارن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!